Dulapul metalic "cu spiritul Craciunului", solutia ideala pentru depozitarea decoratiunilor de sarbatori

Publicat pe 23.12.2019 la 19:26 Actualizat pe 23.12.2019 la 19:28

Daca locul nu este diferit de cel de anul trecut, atunci cu siguranta este inaccesibil: fie in debara, pe ultimul raft de sus, fie in pivnita sau in pod. Pentru ca aceasta scena sa nu se mai repete nici anul acesta, nici in urmatorii, avem solutia ideala pentru tine: un dulap metalic al carui singur scop este acela de a depozita decoratiunile de Craciun.

In fiecare an, aproape in toate casele romanilor, se repeta urmatoarea scena: pe 23 sau chiar 24 decembrie, parintii si copiii deopotriva incep sa cotrobaie prin casa, cautand locul in care au depozitat decoratiunile de la Craciunul trecut, pe care le-au strans in graba si le-au "dosit" undeva.

Daca locul nu este diferit de cel de anul trecut, atunci cu siguranta este inaccesibil: fie in debara, pe ultimul raft de sus, fie in pivnita sau in pod. Pentru ca aceasta scena sa nu se mai repete nici anul acesta, nici in urmatorii, avem solutia ideala pentru tine: un dulap metalic al carui singur scop este acela de a depozita decoratiunile de Craciun.

Este vorba despre un dulap metalic OfficeClass.ro, adica liderul romanesc al magazinelor online de papetarie, birotica si obiecte de mobilier de birou.

Acesta are dimensiuni reduse, astfel incat sa nu ocupe foarte mult loc in casa, si compartimentarea ideala pentru a adaposti globuri, beculete, beteala, stelute, ingerasi si alte obiecte frumoase care vor petrece doua-trei saptamani in bradul de Craciun. Totusi, "piesa de rezistenta" este usa rosie, in culoarea traditionala a sarbatorilor de iarna.

Practic, daca in timpul anului acest dulap metalic va gazdui decoratiunile de Craciun, pe perioada marii sarbatori poate fi tinut deschis, eventual ornat cu beculete si beteala si, astfel, integrat in "peisajul" festiv. Pretul sau este de doar 569,75 de lei, o reducere de 73,08 lei fata de pretul obisnuit, iar livrarea se face in stare complet asamblata, pentru ca tu sa nu mai pierzi timpul cu montarea acestuia.

Dulapul metalic 114/VF/14/B, special conceput pentru Craciun

Acest dulap metalic pare special conceput pentru decoratiunile de Craciun, de la dimensiunile reduse, la culoarea usii. Cu toate acestea, multe alte aspecte il recomanda pentru o utilizare intensa, intrucat materialele din care este realizat sunt de foarte buna calitate si extrem de durabile.

Astfel, acest model are o structura de rezistenta realizata din tabla de otel profilata, de grosime 0,6 milimetri, si este tratat cu vopsea acrilica ignifuga, cu rezistenta ridicata la coroziune.

Dimensiunile acestui dulap metalic de provenienta Italia sunt de 600x500x800 de milimetri (un volum de 0,24 metri cubi), iar cele doua rafturi specializate pot sustine o greutate de pana la 40 de kilograme fiecare.

Usa rosie este dublu ranforsata si dotata cu gauri de ventilatie in partea superioara, dar si cu balamale interne antiefractie. Nervurile longitudinale de pe usa si lateralele acestui dulap metalic ii confera o rezistenta sporita, iar fantele de aerisire din acoperis asigura o mai buna circulatie a aerului.

Modelul 114/VF/14/B se remarca nu numai prin aspectul sau "de Craciun", ci si prin rezistenta sa deosebita. Astfel, dulapul metalic este rezistent la lichide reci, caldura umeda si uscata, lumina, lovire, inchiderea usilor, coroziune, zgariere si schimbari de temperatura.

Optional, poate fi dotat cu soclu, protectii anticoroziune din plastic pentru picioare, usi din HPL (de grosime 8 milimetri) sau MDF (18 milimetri), cheie Master sau diferite tipuri de inchidere: din doua miscari, in trei puncte, cu cifru mecanic, cu cifru electronic sau cu moneda.

În articolul

Dulapul metalic "cu spiritul Craciunului", solutia ideala pentru depozitarea decoratiunilor de sarbatori

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vitamina care ar putea crește rezistența la cancer. Studiu îmbucurător în revista Science
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x