Ea este Barbie din Rusia! Trăiește ca o PRINȚESĂ, dar lumea ei nu este deloc una FANTASTICĂ. Cum arată, de fapt, viața ei

Publicat pe 23.08.2016 la 10:11 Actualizat pe 23.08.2016 la 12:08

Numele ei este Angelica Kenova, dar putem să-i spunem cu ușurință Barbie, iar asta datorită frumuseții ei uimitoare. Deși, aparent are o viață la care multe fete visează, tânăra mărturisește cu regret că nu este pregătită pentru viața reală.

Numele ei este Angelica Kenova, dar putem să-i spunem cu ușurință Barbie, iar asta datorită frumuseții ei uimitoare. Deși, aparent are o viață la care multe fete visează, tânăra mărturisește cu regret că nu este pregătită pentru viața reală.

Angelica Kenova are 26 de ani și este un model din Moscova. Tănăra are un chip angelic și, deși mereu a trăit asemenea unei prințese, viața ei nu este atât de atrăgătoare precum pare.

Nu a avut niciodată un iubit, nu iese nicăieri fără mama ei, drept urmare, fata nu este pregătită pentru viața reală. Totul are însă o explicație! Obsesia părinților ei pentru celebrul personaj, Barbie, i-au determinat pe aceștia să-și transforme fiica într-o păpușă umană.

"De când eram mică, părinții mă îmbrăcau ca pe Barbie, așa că mă bucur că sunt asemănată cu ea- Barbie este idolul fetițelor de pretutindeni", a spus ea, potrivit diply.com.

Anii au trecut, lucrurile nu s-au schimbat, ci au luat o amploare și mai mare.

"După ce am crescut, părinții m-au tratat ca pe o prințesă și nu m-au lăsat niciodată să ies afară, să mă întâlnesc cu băieți sau să am experiențe de adulți. Prin urmare, nu sunt pregătită pentru viața reală", a povestit Angelica.

Încă de la șase ani, mama ei a început s-o îmbrace și s-o aranjeze după chipul și asemănarea celebrei păpuși Barbie. Hainele frumoase și părul cu bucle nu lipseau din imaginea fetiței, drept urmare, nu a trecut mult până când ea și-a căpătat titulatura de Barbie din Rusia.

Când a devenit adolescentă, părinții i-au angajat un antrenor personal pentru a-o ajuta să-și mențină frumusețea corporală. Timp de cinci ori pe săptămână, cei doi lucrau câte 2-3 ore.

În plus, părinții ei mult prea protectivi nu au lăsat-o să trăiască nici o experiență, drept urmare, tânăra nu știe cum este să trăiască în afara lumii ei de povești.

Cu toate astea, frumoasa Barbie așteaptă ca Ken să apară în viața ei.

"Aștept marea mea dragoste, adevărata dragoste. Nu-mi plac băieții dulcii, drăguți. Mă interesează cei brutali, din ochii cărora se reflectă tăria și mândria", a mai spus ea.

Sursa foto: Facebook/ Angelica Kenova

În articolul

Ea este Barbie din Rusia! Trăiește ca o PRINȚESĂ, dar lumea ei nu este deloc una FANTASTICĂ. Cum arată, de fapt, viața ei

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x