Florile preferate ale femeilor celebre

Publicat pe 22.06.2018 la 16:17 Actualizat pe 22.06.2018 la 16:21

Cu frumusețea lor dezarmantă, îți va fi greu să nu te îndrăgostești de flori. Iar ca și tine, femeile celebre iubesc să primească și să ofere în dar buchete de flori și adoră să se înconjoare de plăntuțele lor preferate.

Cu frumusețea lor dezarmantă, îți va fi greu să nu te îndrăgostești de flori. Iar ca și tine, femeile celebre iubesc să primească și să ofere în dar buchete de flori și adoră să se înconjoare de plăntuțele lor preferate. Iar dacă apreciezi în mod special munca unei femei de la Hollywood, poate vei vrea să știi și ce flori preferă aceasta.

Madonna

Cea mai celebră femeie din lume preferă niște flori pe măsură: trandafirii albi. Această floare regală este simbolul purității și inocenței feminine și este asociată de obicei cu nunțile și evenimentele speciale din viața unei femei. De-a lungul timpului, trandafirii albi au mai fost asociați și cu dragostea în forma ei cea mai pură și cu evenimentele formale, devenind niște accesorii de nelipsit din ceremoniile precum botezurile, aniversările sau balurile de absolvire. Madonna îi iubește atât de mult încât nu acceptă ca aceștia să îi lipsească din orice cameră de hotel sau culise.

Angelina Jolie

Superba și talentata actriță și-a ales o floare pe măsură: orhideea. Această floare delicată simbolizează luxul și eleganța și nu a lipsit niciodată de la niciun eveniment important din viața Angelinei Jolie. Actrița le iubește atât de mult încât chiar buchetul său de nuntă a conținut aceste flori minunate.

Nicole Kidman

Nicole Kidman este cunoscută pentru eleganța și grația cu care se afișează în orice ocazie. Iar floarea sa preferată, gardenia, reflectă chiar acest lucru. Parfumul său minunat are calitatea de a rezista în aer și de a-ți încânta simțurile indiferent de temperatură sau context.

Miranda Kerr

Nu ar trebui să fie o surpriză pentru nimeni faptul că frumoasa australiancă adoră parfumul și delicatețea bujorilor roșii. Senzualitatea și sofisticarea pe care le emană bujorul roșu îl fac floarea perfectă pentru un model Victoria’s Secret.

Katy Perry

Despre Katy Perry se zvonește că cere flori proaspete în fiecare zi. Fosta soție a lui Russell Brand și autoarea melodiei celebre I Kissed A Girl iubește să se înconjoare de hortensii albe și violet. Cu toate acestea, hortensiile nu sunt florile preferate ale Madonnei (idolul lui Katy Perry) care a intrat in conflict cu tânăra cântăreață după ce a afirmat că le urăște.

Paris Hilton

Un lucru se știe sigur despre Paris Hilton: iubește rozul. Nu e de mirare deci că florile ei favorite sunt garoafele și trandafirii în diferite nuanțe de roz. În plus, nu ne putem gândi la niște flori care i s-ar potrivi mai bine sofisticatei blonde. Sunt vesele și emană mereu energie pozitivă, exact ca Paris.

Scarlett Johansson

Superba actriță a afirmat în mai multe interviuri că iubește să își decoreze casa în fiecare zi cu flori proaspete. Preferatele ei sunt crinii albi și trandafirii în aceeași culoare pentru că îi oferă lui Scarlett o senzație de calm și pace. Iar asta nu e de mirare, având în vedere personalitatea plăcută și liniștită a actriței.

Sursa foto: unsplash.com

În articolul

Florile preferate ale femeilor celebre

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x