FOTO: Prințul William și Kate au publicat o fotografie adorabilă cu mica lor prințesă. Cum arată Charlotte la doi ani

Publicat pe 02.05.2017 la 11:52 Actualizat pe 02.05.2017 la 12:03

Micuta a implinit doi ani.

hepta.ro

O nouă fotografie a prinţesei Charlotte, care va împlini marţi vârsta de doi ani, a fost publicată luni de casa regală a Marii Britanii.

Ducele şi ducesa de Cambridge au spus că sunt încântaţi să prezinte lumii întregi această nouă fotografie, ce a fost publicată pentru a marca a doua aniversare a fiicei lor.

Prinţul William şi ducesa Kate au rămas fideli tradiţiei pe care au inaugurat-o în 2016, când au publicat o fotografie a fiicei lor, cu ocazia primei aniversări a acesteia.

Noua fotografie a fost realizată în aprilie 2017 de ducesa de Cambridge în grădina reşedinţei pe care familia sa o deţine în Norfolk.

Imaginea o prezintă pe prinţesa Charlotte în grădina reşedinţei Anmer Hall, în timp ce poartă un pulover galben, decorat cu desene care reprezintă oi. Ea poartă în păr şi o agrafă albastră.

Ducele şi ducesa de Cambridge sunt foarte bucuroşi să prezinte această fotografie pentru a celebra cea de-a doua aniversare a prinţesei Charlotte”, se afirmă într-un mesaj publicat pe contul oficial de Twitter al Palatului Kensington.

Noua fotografie are mari şanse să fie pe placul admiratorilor familiei regale britanice, cu atât mai mult cu cât apariţiile ei în public sunt foarte rare.

Prinţesa Charlotte a apărut în public doar de câteva ori, cel mai recent în timpul unei petreceri în Canada, în vara anului trecut, când tânăra prinţesă britanică a putut fi văzută în timp ce se juca cu animale şi baloane.

Apoi, prinţesa Charlotte a putut fi văzută în public abia în luna decembrie, la slujba religioasă de Crăciun, la o biserică din apropiere de casa bunicilor ei materni, Carol şi Michael Middleston, în satul Bucklebury din comitatul Berkshire.

Ea a fost fotografiată în timp ce era ţinută în braţe de mama ei, iar fratele ei mai mare, prinţul George, era ţinut de mână de tatăl lui, prinţul William.

Prinţesa Charlotte a fost fotografiată pentru prima dată în faţa maternităţii de la spitalul St. Mary din Londra chiar în ziua naşterii sale - 2 mai 2015 -, în braţele mamei sale, la câteva ore după ce a venit pe lume.

Ea a primit numele Charlotte Elizabeth Diana - în semn de omagiu adus bunicii paterne, prinţesa Diana de Wales, şi a străbunicii sale, regina Elizabeth a II-a.

Fotografiile aniversare au devenit o tradiţie în familia ducelui şi ducesei de Cambridge.

Cu ocazia primei aniversări a prinţesei Charlotte, Palatul Kensington a dat publicităţii patru fotografii ale acesteia, realizate de mama ei, ducesa Catherine.

La cea de-a doua aniversare a prinţului George, părinţii lui au publicat o fotografie realizată de celebrul Mario Testino, ce îl prezintă pe micul prinţ britanic în braţele tatălui lui, prinţul William.

Prinţesa Charlotte va fi domnişoară de onoare la căsătoria mătuşii sale, Pippa Middleton, care va avea loc pe 20 mai, pe proprietatea familiei Middleton. Fratele ei, prinţul George, va fi unul dintre cavalerii de onoare.

În articolul

FOTO: Prințul William și Kate au publicat o fotografie adorabilă cu mica lor prințesă. Cum arată Charlotte la doi ani

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
„Să-i fie ţărâna uşoară!” Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x