Cautare: 530 rezultate dupa tagul "aniversare"

Karmen, o minune de fată! Ce îşi doreşte de ziua ei

acum 9 zile

Carmen Simionescu a început o nouă relație de dragoste, cu un tânăr căruia deja i-a făcut cunoștință cu familia ei. Pentru ea luna decembrie este o luna plină de cadouri, atât pentru Crăciun, cât şi aniversări de naştere în familie!

Nicolai Tand, declaraţii emoţionante de ziua lui

acum 10 zile

Nu puteam, de Sfântul Nicolae, să nu îi spunem La mulţi ani Nicolai Tand. Echipa de la Star Magazin i-a pregătit o surpriză celui mai simpatic chef din România.

Raluka, despre aniversarea Antenei 1: "În urmă cu 25 de ani eu aveam patru ani"

acum 17 zile

În urmă cu 25 de ani, în perioada în care Antena 1 transmitea pentru prima dată pe TV, Raluka, câștigătoarea Asiei Express din sezonul 1, avea doar patru ani.

Ce decizie importantă a luat Mara Bănică de ziua ei

acum 25 zile

Mare sărbătoare în familia Marei Bănică! Azi e ziua de naştere a jurnalistei şi va fi o zi cu multe multe surprize. Iar una dintre ele este din partea echipei Antena Stars.

"Kim Kardashian de România", aniversare pe drumuri

acum 25 zile

"Kim Kardashian de România", aniversare pe drumuri. Prin ce peripeţii a trecut Francisca, în clipul de mai sus.

Catrinel Sandu, cea mai fericită aniversare: ”Steve îmi spune în fiecare dimineață că este cel mai norocos om de pe Pământ”

acum 25 zile

Au curs lacrimi de fericire pentru Catrinel Sandu! Vedeta este mai fericită ca niciodată, la 42 de ani, alături de iubitul şi de cele două fetiţe ale sale. Cum a fost surprinsă de ziua ei, ne spune, în direct din America.

Neatza te deşteaptă... de ziua ta! La mulți ani, Alondra!

acum 27 zile

Vrei să te trezim cu melodia ta preferată? Spune care este piesă cu care vrei să-ţi începi ziua / da-ne numărul de telefon pe mesaj privat şi......te poţi trezi cu un apel de la noi! Serviciul "Neatza te deşteaptă... de ziua ta!" va urează "La mulţi ani!".

Silvia Lăuneanu, "Fata cu vioara" din Vegas, aniversare cu surprize!

acum 32 zile

"Fata cu vioara" din Vegas, aniversare cu surprize pe bandă rulantă. Ce dorinţe neîmplinite are Silvia Lăuneanu la 43 de ani, aflaţi imediat!

Chef Florin Dumitrescu, aniversat la "Chefi la cuţite"

acum 33 zile

Chef Florin Dumitrescu a avut parte de o surpriză inedită de ziua lui, chiar în platoul de jurizare de la Chefi la cuţite!

Lizeta Haralambie, prințesa litoralului, aniversare de lux cu zeci de vedete

acum 41 zile

Petrecere mare, la sfârşitul săptămânii în staţiunea de lux Mamaia. Una dintre cele mai cunoscute avocate, Lizeta Haralambie, a avut două evenimente pe care le-a sărbătorit cum se cuvine: şi-a serbat ziua de naştere şi a rupt turta finei sale.

Lizeta Haralambie şi-a sărbătorit ziua de naştere cu mare fast

acum 43 zile

Una dintre cele mai puternice femei din showbizul românesc a organizat o super petrecere de ziua ei de naştere, iar noi avem primele imagini!

Vedetele, surprize de ziua Simonei Gherghe! A primit un cadou special din partea lui Alex Velea!

acum 46 zile

La mulţi ani, Simona! Ştefan Bănică Jr., Constantin Enceanu, Petrică Miţu Stoian şi Mirabela Dauer sunt câteva dintre vedetele care i-au transmis mesaje prezentatoarei de la Acces Direct!

Aniversare dublă în familia Geambașu. Călin și David și-au sărbătorit zilele de naștere

acum 48 zile

Aniversare dublă în familia Geambașu. Călin Geambașu și fiul său, David, și-au sărbătorit zilele de naștere. Cei doi ne arată ce cadouri au primit, dar și cum decurge o zi din viața lor.

Corina Chiriac, aniversare în avans. Cum sărbătoreşte artista cei 69 de ani

acum 52 zile

Corina Chiriac, aniversare în avans, în direct, la Agenţia VIP! Cum sărbătoreşte cei 69 de ani pe care îi împlineşte şi dacă are vreun regret până acum, ne spune celebra artistă, imediat!

Ștefan Bănică, aniversare cu emoții. Mama sa i-a transmis un mesaj emoționant

acum 58 zile

Ștefan Bănică a avut parte de o aniversare cu emoții. Mama sa i-a transmis un mesaj emoționant.

Ştefan Bănică jr., confesiuni de ziua lui! "Nu-mi place să-mi împing fiul de la spate"

acum 59 zile

Ștefan Bănică, juratul emisiunii ”X Factor”, este marele sărbătorit al zilei, așa că astăzi a fost invitat special la "Acces direct"

Prieteni de 30 de ani! Ioan Andone, mesaj pentru Ştefan Bănică jr.

acum 59 zile

Tehnicianul Ioan Andone a completat şi el lista persoanelor care i-au transmis mesaje lui Ştefan Bănică Jr. de ziua lui!

Neatza te deşteaptă... de ziua ta! La mulți ani, Sorina!

acum 62 zile

Vrei să te trezim cu melodia ta preferată? Spune care este piesă cu care vrei să-ţi începi ziua / da-ne numărul de telefon pe mesaj privat şi......te poţi trezi cu un apel de la noi! Serviciul "Neatza te deşteaptă... de ziua ta!" va urează "La mulţi ani!".

Ionela Prodan ar fi împlinit astăzi 71 de ani!

acum 71 zile

Astăzi, Ionela Prodan ar fi împlinit 71 de ani! Anamaria Prodan îi face parastas mamei sale!

Mare petrecere de ziua Claudiei Pătrăşcanu! Artista a împlinit 38 de ani!

acum 71 zile

A devenit o familistă convinsă, iar acum. Cele mai tari petreceri le organizează acasă, acolo unde ochii curioşilor nu au acces. Petrecerea a fost dată cu un motiv! Este ziua Claudiei Pătrăşcanu, iar prietenii i-au pregătit o mare surpriză. În avans!

1
2
3
4
5
»