Ghidul unei femei elegante. TOP 6 lucruri pe care trebuie să le ai neapărat în livingul tău

Publicat pe 16.05.2016 la 16:32 Actualizat pe 16.05.2016 la 16:47

Eleganța nu se definește doar prin haine și atitudine, prin modul în care vorbești și prin respectul pe care îl arăți celor din jur, ci și prin modul în care îți amenajezi livingul.

Eleganța nu se definește doar prin haine și atitudine, prin modul în care vorbești și prin respectul pe care îl arăți celor din jur, ci și prin modul în care îți amenajezi livingul.

Livingul este cea mai importantă cameră a locuinței tale. Este cea mai circulată încăpere a casei atât de către tine și ceilalți membri ai familiei, cât și de musafiri.

Livingul este, practic, cartea de vizită a locuinței tale, de aceea tinde să fie asociat cu eleganța personală și cu rafinamentul casei în care locuiești. De fiecare dată când jurnaliștii sunt invitați în casa unei vedete, discuțiile se poartă în living, într-un spațiu elegant, plin de stil și de bun gust, iar noi ne întrebăm, pe bună dreptate, cum au reușit și cât i-a costat pe proprietari amenajarea unei astfel de încăperi.

Răspunsul te-ar putea surprinde: nu banii contează, ci simțul estetic. Și tu poți avea un living ca în filme! Chiar dacă nu te ajută întotdeauna spațiul, dacă ai cele 6 lucruri de mai jos, camera ta de zi se va transforma într-un mod fascinant.

Iată ce au în living femeile elegante și iubitoare de rafinament:

1.O canapea confortabilă

Canapeaua este cel mai important element de mobilier din livingul oricărei femei. În primul rând, canapeaua trebuie să fie confortabilă, deoarece este locul pe care îl alegi seara, când ajungi acasă obosită și vrei să te relaxezi.

Însă un aspect foarte important este modul în care canapeaua se integreaza vizual in living. Canapeaua trebuie să aibă o culoare foarte prietenoasă și un design modern și atrăgător. În plus, trebuie să se potrivească foarte bine cu restul elementelor de mobilier, să fie în ton cu culoarea pereților și cu gradul de luminozitate din încăpere, precum aceste canapele Staer.

2.O măsuță de cafea

Măsuța de cafea reprezintă cel de-al doilea element de mobilier esențial în livingul unei femei elegante. Ea reprezintă acel detaliu încântător care atrage mereu privirile musafirilor care îți trec pragul casei. Practic, măsuța de cafea este elementul central al camerei și trebuie să se potrivească foarte bine cu restul elementelor de mobilier și cu întregul stil al încăperii. Dacă ai, de exemplu, mobilă vintage, o măsuță în stilul modern este nepotrivită. Mai bine ai opta pentru o măsuță cu un aer de epocă.

3.Câteva plante

Florile sunt acele elemente ale designului de interior care oferă viață încăperii în care sunt amplasate. În plus, un studiu comportamental numit „The Home Ecology of Flower Study”, coordonat de un celebru specialist din cadrul Harvard Medical School, a arătat că florile influențează starea de compasiune, elimină anxietatea, oferă privitorilor energie și generează o stare de fericire, conform growernews.co.nz.

4.Perne decorative

Pernele decorative de mari dimensiuni se pot transforma cu multă ușurință în obiecte foarte utile și confortabile, mai ales atunci când dorim să ne relaxăm sau când avem musafiri. Canapeaua și pernele formează acea diadă a elementelor din living care ne ajută să apreciem clipele de relaxare la adevărata lor valoare.

5.Obiecte personale

Obiectele personale din living, dar și din orice altă cameră a locuinței noastre spun întotdeauna povești frumoase despre trecutul nostru, în special dacă sunt alese cu grijă. Ele fac parte din istoria noastră emoțională și creează un aspect de familiaritate acolo unde acesta nu ar trebui să lipsească, de fapt, niciodată.

6.Rafturi cu suveniruri și cărți

Amplasează pe unul dintre pereții livingului câteva rafturi pe care să așezi cărțile preferate și suveniruri sau alte obiecte de care te leagă amintiri foarte plăcute. Livingul va căpăta, astfel, și mai multă personalitate, dar și un plus de eleganță caldă, care să reflecte propria ta personalitate.

Sursa foto: Shutterstock

În articolul

Ghidul unei femei elegante. TOP 6 lucruri pe care trebuie să le ai neapărat în livingul tău

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x