I s-au pus bețe-n roate, dar a reușit să depășească orice piedică! Hally Berry face DEZVĂLUIRI IMPRESIONANTE despre cariera ei

Publicat pe 15.09.2016 la 15:10 Actualizat pe 15.09.2016 la 16:46

Frumusețea nu a ajutat-o, ci i-a pus bețe în roate! Cunoscuta actriță de la Hollywood Halle Berry a povestit cât de greu i-a fost la începutul carierei sale, căci producătorii mizau pe aspectul ei și nicidecum pe talent.

hepta.ro

Frumusețea nu a ajutat-o, ci i-a pus bețe în roate! Cunoscuta actriță de la Hollywood Halle Berry a povestit cât de greu i-a fost la începutul carierei sale, căci producătorii mizau pe aspectul ei și nicidecum pe talent.

Cunoscuta actriţă, premiată cu Oscar, este în prezent una dintre actriţele de top de la Hollywood, însă, la începutul carierei, Halle Berry s-a luptat pentru a primi roluri bune, deoarece directorii marilor studiouri cinematografice credeau că era o actriţă ”prea frumoasă” şi care nu putea să interpreteze un rol principal într-un film.

Eu proveneam din lumea concursurilor de frumuseţe şi a modei şi apoi, imediat după ce oamenii de la Hollywood au aflat acest lucru, am fost desconsiderată ca actriţă”, a declarat vedeta hollywoodiană în interviul pentru revista W, potrivit contactmusic.com.

”Aşadar, mi-am fixat ca obiectiv eliminarea acelei părţi din persoana mea. Şi, la început, am acceptat roluri care nu se bazau deloc pe aspectul meu fizic, iar acesta a fost o metodă foarte bună pentru a căpăta o anumită credibilitate în interiorul industriei cinematografice”, a adăugat ea.

Unul dintre primele roluri serioase interpretate de Halle Berry a fost cel din filmul ”Jungle Fever”, regizat de Spike Lee în 1991, în care a jucat rolul unei dependente de droguri, Vivian. Iniţial, Spike Lee a vrut să o distribuie în rolul elegantei soţii a personajului jucat de Wesley Snipes, dar Halle Berry a insistat foarte mult şi a obţinut în cele din urmă rolul acelei dependente de heroină.

”Ştiam replicile pentru rolul nevestei destul de bine, dar apoi i-am zis lui Spike: «Ştii, vreau cu adevărat să o joc pe drogată, poţi să mă asculţi când dau o audiţie pentru acest rol?» Iar el mi-a spus: «Nu, pentru că nu te văd deloc în rolul drogatei». Dar eu am insistat: «Ba da, sunt acea drogată. Crede-mă, în adâncul fiinţei mele, sunt acea drogată!»”, a dezvăluit actriţa americană.

Apoi i-am zis: «Lasă-mă să merg puţin la baie, să îmi spăl tot machiajul de pe faţă, apoi o vei vedea pe drogată». M-a lăsat să fac asta, m-am întors pe platou şi a trebuit să citesc replicile din rolul drogatei. Aşa am primit rolul drogatei. Şi a fost un mod minunat pentru a-mi începe cariera, jucând o drogată şi să îl am ca regizor pe Spike Lee. A fost un pas major pentru mine”, a continuat Halle Berry.

Însă lupta ei pentru a primi roluri serioase nu s-a încheiat în acel moment, vedeta americană fiind nevoită, de asemenea, să insiste foarte mult pe lângă Lee Daniels, producătorul filmului ”Puterea dragostei/ Monster's Ball” (2001), care i-a adus Oscarul pentru cea mai bună actriţă. Potrivit dezvăluirilor actriţei, Lee Daniels era ”dezgustat” de ideea ca Halle Berry să joace rolul soţiei disperate a unui deţinut condamnat la moarte şi executat.

”El spunea: «Nu se poate aşa ceva», însă argumentul meu era acesta: «Doar pentru că o persoană arată într-un anumit fel, asta nu înseamnă că acea persoană este scutită de nenorociri. Nenorocirile nu fac discriminare. I-am spus: «Aspectul meu fizic nu m-a scutit niciodată de greutăţi, momente dificile sau situaţii dureroase. Te rog, dă-mi şansa de a face o încercare în acest rol. Adeoseori îmi dau seama că e mult mai interesant să vezi felul în care o persoană care arată într-un anumit fel se chinuie în feluri pe care nu ţi le-ai fi imaginat»”, a continuat Halle Berry.

Producătorul Lee Daniels şi regizorul filmului, Marc Forster, au acceptat şi Halle Berry a interpretat în cele din urmă rolul principal feminin din filmul ”Monster's Ball”.

Acel rol a schimbat cursul carierei mele în atât de multe feluri”, a spus vedeta.

Halle Berry, născută pe 14 august 1966, este singura artistă afroamericană care a câştigat rolul Oscar la categoria ”cea bună actriţă în rol principal”, pentru interpretarea din filmul ”Puterea dragostei/ Monster's Ball" (2001). Ulterior, vedeta americană s-a remarcat şi în alte pelicule de succes, precum filmele din franciza ”X-Men”, ”Să nu mori azi/ Die Another Day”, ”Gothika”, ”Valul întunecat/ Dark Tide” şi ”Atlasul norilor/ Cloud Atlas”.

În articolul

I s-au pus bețe-n roate, dar a reușit să depășească orice piedică! Hally Berry face DEZVĂLUIRI IMPRESIONANTE despre cariera ei

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x