Happy Channel, record de audiență, pe întreaga zi, de la lansarea stației

Publicat pe 27.06.2023 la 14:17 Actualizat pe 27.06.2023 la 14:21

Happy Channel s-a impus ieri ca lider detașat de piață pe nişa dedicată femeilor, la nivelul targetului femei 21 – 54 urban, înregistrând un record de audiență de la lansarea în 2016 a stației TV.

numele happy pe fundal alb cu roșu și gri

Happy Channel, record de audiență, pe întreaga zi, de la lansarea stației

Happy Channel

Totodată, Happy Channel ocupă poziția de lider de nișă, surclasând posturile concurente Acasă și Acasă Gold. Mai mult, la nivelul întregii piețe Happy ocupă locul 4 dupã principalele posturi generaliste.

Astfel, conform Kantar Media, la nivelul Prime Time-ului, pe publicul comercial feminin cu vârste cuprinse între 21 și 54 de ani, Happy Channel a condus clasamentul audienţelor, pe nişa dedicată femeilor, cu 7.7% cotă de piaţă şi 1.9 rating, postul de pe locul doi, Acasă TV, înregistrând 0.6% cotă de piață și 0.2 rating. Ierarhia s-a păstrat şi la nivelul întregii zile, Happy Channel obținând 6.9% cotă de piață și 0.8 rating, în timp ce postul concurent Acasă Tv a înregistrat 1.8% cotă de piață și 0.2 rating. Astfel, cifrele înregistrate ieri de Happy Channel au marcat un record de audiență de la lansarea stației.

Producţiile tv care au contribuit la înregistrarea acestor audiențe la nivelul publicului feminin comercial sunt Rosalinda, Moștenirea, Nu mă părăsi!, Micuța rază de soare, Furtună pe Bosfor și Maria și Mustafa. De asemenea, Happy Cafe, un format original Happy Channel marca Ruxandra Ion, a înregistrat un record de audiență de la lansarea emisiunii în luna ianuarie a acestui an, poziționând postul pe locul 4 în top all channels. Acestea au fost prima alegere de vizionare la nivelul nișei de canale dedicate femeilor (target femei 21 – 54 urban).

În articolul

Happy Channel, record de audiență, pe întreaga zi, de la lansarea stației

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Destinaţia de poveste din România, râvnită de Paşte. Cazările sunt aproape epuizate, deşi un sejur ajunge până la 3.500 de lei
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x