Și-a bătut propriul RECORD! O nouă PERFORMANȚĂ marca Delia. Așa talent, așa recompensă!

Publicat pe 13.10.2016 la 11:05 Actualizat pe 13.10.2016 la 12:40

Delia se bucura de succes pe toata linia!

Delia se bucură de succes pe toată linia! Cea mai în vogă artistă autohtonă a înregistrat o nouă performanță. La sfârșitul acestei săptămâni, jurata de la X Factor are stabilite șapte concerte, care îi va rotunji consistent conturile.

Potrivit libertatea.ro, Delia a dat lovitura odată cu spectacolele de la Sala Palatului, dar și cu hit-urile pe care le-a scos pe bandă rulantă. Motiv suficient ca artista să-și crească tariful. Ea a ajuns la un onorariu de 9.000 de euro pe spectacol. Excepție fac doar mini-show-urile unde percepe un tarif mai mic.

Chiar și așa, artista are agenda plină. Fără îndoială, Delia va bate recordul la încasări rapide la sfârșitul săptămânii. În doar patru zile, ea își va rotunji conturile cu aproximativ 60.000 de euro! Asta pentru că vedeta are nu mai puțin de șapte concerte, începând de joi, până duminică.

Orașele în care fanii se vor îngrămădi să asculte ”Da, mama”, și alte piese sunt Brașov, Galați (în două locații), Focșani, Pitești, Vâlcea și București.

În medie, Delia are cam 15 spectacole pe luna, ceea ce înseamnă un venit de aproximativ 135.000 de euro! La aceasta se mai adaugă și salariul său, ca jurat la ”X Factor”, precum și reclamele la care este solicitată.

Citește mai multe aici!

În articolul

Și-a bătut propriul RECORD! O nouă PERFORMANȚĂ marca Delia. Așa talent, așa recompensă!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

Cele mai noi

Happy People • la 01:31
Fiica lui Ninel Conde și a lui Ari Telch, Sofia, profund afectată de expunerea publică de care a avut parte pe vremea când era doar un copil
Happy People • ieri la 14:50
Fosta membră RBD a născut. Dulce María și Paco Álvarez sunt oficial fericiții părinți ai unei fetițe
Happy People • ieri la 12:32
Cum arată Özge Yagiz fără urmă de machiaj pe chip. Cât de frumoasă este actrița din "Jurământul"
Happy People • ieri la 11:24
Imagini rare de la nunta Thaliei. Cum arăta vedeta în urmă cu 20 de ani
Happy People • pe 03.12 la 14:39
Eduardo Yañez, actorul din “Destilando Amor”, a mărturisit că a fost pe punctul de a-și lua viața
Happy People • pe 03.12 la 11:48
Protagonistul serialul „Jurământul”, Gokberk Demirci, este un mare iubitor de animale. Imaginile care au topit inimile fanilor