INEDIT: Ţipetele lui Tom Cruise au devenit ton de apel pentru smartphone-uri

Publicat pe 31.12.2016 la 00:11 Actualizat pe 31.12.2016 la 00:20

Fanii au recurs la un gest mai putin obisnuit.

hepta.ro

Ţipetele pe care actorul american Tom Cruise le-a scos în timpul filmărilor de la cel mai recent remake al filmului ”Mumia” au devenit virale pe internet şi au fost transformate de un internaut într-un ton de apel pentru smartphone-uri.

Primul trailer realizat de Universal Pictures pentru proiecţiile acestui film în cinematografele IMAX a omis un detaliu crucial - efectele de sunet.

Acel clip a fost încărcat pe internet fără unele dintre setările sale audio, incluzând gemetele şi ţipetele protagoniştilor filmului, Tom Cruise şi Annabelle Wallis, informează BBC.

Ţipătele au devenit virale şi au fost transformate apoi într-un ton de apel (ringtone) pentru telefoanele mobile, potrivit site-ului The Daily Dot.

După ce reprezentanţii IMAX şi Universal Pictures au remarcat acea eroare, trailerul a fost scos de pe YouTube, dar nu înainte ca unii internauţi să îl descarce în computerele lor.

Ţipetele lui Tom Cruise, care ar fi trebuit să se piardă în zgomotele făcute de avioane, explozii şi focuri de armă, pot fi auzite în acel trailer, alături de gemete şi respiraţii gâfâite.

După aceea, editorul video Chris Person a eliminat muzica din trailer şi a ”readus la viaţă” ţipătele starului american într-un videoclip pe care l-a publicat pe Twitter.

Clipul în cauză are deja propria pagină pe platforma online Reddit şi poate fi descărcat de pe serviciul de partajare de fişiere Dropbox sub forma unui ringtone cu o durată de cinci secunde, intitulat ”Tom Yell” (”Ţipătul lui Tom”).

Nu se întâmplă prea des ca o înregistrare audio de la Hollywood să fie publicată fără să fie prelucrată, mai ales atunci când ea provine chiar de la distribuitorul oficial al peliculei în cauză.

Un fan a mers până într-acolo încât a înlocuit celebrul ”ţipăt Wilhelm” - un efect sonor utilizat în numeroase filme şi jocuri video, creat iniţial pentru coloana sonoră a filmului ”Distant Drums” din 1951 - cu ţipătul lui Tom Cruise în cadrul unei compilaţii.

Remake-ul filmului ”The Mummy”, regizat de Alex Kurtzman, va avea premiera pe marile ecrane din America de Nord pe 9 iunie 2017.

Tom Cruise, născut pe 3 iulie 1962, este actor, producător şi regizor american. După ce a interpretat câteva roluri secundare, a jucat primul rol principal important în drama cu accente comice ”Risky Business”, în 1983. A devenit celebru după rolul principal din ”Top Gun” (1986), care l-a transformat într-un star internaţional. De atunci, actorul american a jucat în multe filme de succes, precum ”Rain Man”, ”Născut pe 4 iulie/ Born on the Fourth of July”, ”Oameni de onoare/ A Few Good Men”, ”Interviu cu un vampir: Cronicile Vampirilor”, ”Jerry Maguire” şi cele cinci lungmetraje din seria ”Misiune: Imposibilă”. A fost nominalizat de trei ori la premiile Oscar şi de şapte ori la Globul de Aur - câştigând acest trofeu de trei ori.

În articolul

INEDIT: Ţipetele lui Tom Cruise au devenit ton de apel pentru smartphone-uri

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Întoarce-te acasă la tine". Spaniolii protestează împotriva supraturismului. Măsurile luate de localnici ca să descurajeze turiştii să le mai "calce pragul"
a1.ro
Ce se întâmplă în aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se luptă între viață și moarte”
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x