Iutta aniversează 5 ani și te invită la lansarea colecției "Dor Regal". Iată cum poți participa la eveniment!

Publicat pe 13.04.2018 la 13:46 Actualizat pe 13.04.2018 la 14:12

Iutta, brandul cu dor de românesc, sărbătorește 5 ani de brodat povești autentice printr-un eveniment aniversar care are loc la Galeriile Artmark marți 17 aprilie, începând cu ora 19:00. Iar cum un motiv de bucurie nu vine niciodată singur, Iutta marchează ocazia prin lansarea unei noi colecții care omagiază începuturile sale: genți, pantofi și accesorii cu motive baroque - Dor Regal.

Cei care au fost alături de Iutta încă din prima zi își vor reaminti cu drag de prima colecție Spirit Eflorescent, prezentă și ea la eveniment. Aceasta a fost inspirată din arhitectura veche și straie populare, care au fost transpuse prin tăieturi în piele sau sculpturi în lemn de nuc. Ceea ce face colecția atât de specială este faptul că ea a fost lucrată de fondatorul și designerul Nicoleta alături de tatăl său, sculptor. Ea s-a inspirat din vechi schițe pe care le-a transformat în elemente distinctive în designul fiecărei piese.

Dor Regal, cu ale sale motive baroque, trasează o primă etapă a evoluției Iutta și conține simboluri ale renașterii brandului, iar fantezia și sensibilitatea artistică a detaliilor provoacă emoții prin seducția simțurilor. Ele se vor regăsi brodate pe genți, pantofi și accesorii care introduc diversitate și culoare în lumea purtătoarelor de dor.

În cadrul serii se vor rememora momente cheie din istoria brandului pe acorduri de harpă, iar invitații vor degusta vin servit de un maestru somelier și se vor bucura de o serie limitată de accesorii cu motivele îndrăgite Iutta, ce vor fi oferite spre a fi purtate cu mândrie în an centenar.

Sunt extrem de bucuroasă și recunoscătoare pentru acești 5 ani cu Iutta. Deși atunci când am decis să-mi urmez visul am știut clar că asta am de făcut, lucrurile s-au așezat mult mai frumos decât puteam eu să-mi închipui. Avem alături echipă frumoasă și o comunitate strânsă, care ne poartă dorurile peste tot în lume și dorim să celebrăm împreună acest moment special.”, spune Nicoleta Chirica, fondator si designer Iutta.

Happy Channel îți recomandă evenimentul aniversar Iutta și te invită să iei parte la lansarea colecției Dor Regal. Pentru a participa la eveniment, trimite un e-mail pe adresa olivia@iutta.com cu subiectul 'RSVP Happy Channel' până luni, 16 aprilie. Intrarea se face doar pe baza înscrierii prealabile.

În articolul

Iutta aniversează 5 ani și te invită la lansarea colecției "Dor Regal". Iată cum poți participa la eveniment!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Întoarce-te acasă la tine". Spaniolii protestează împotriva supraturismului. Măsurile luate de localnici ca să descurajeze turiştii să le mai "calce pragul"
a1.ro
Ce se întâmplă în aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se luptă între viață și moarte”
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x