Justin Bieber, adolescentul-senzatie

Publicat pe 18.08.2010 la 10:44 Actualizat pe 18.08.2010 la 16:23

Oprah cauta cei mai talentati copii. Printre ei, Justin Bieber - de la un baiat care canta pe YouTube, la idolul adolescentilor. La 16 ani, Justin Bieber a iscat o furtuna in lume! Cu o audienta impresionanta, Oprah vobeste cu Justin despre modul in care a devenit faimos si cum se descurca acum in lumina reflectoarelor. Apoi, Jordan, ajutorul lui Oprah, are acces special in spatele scenei pentru "Bieberland", turneul lui Justin, iar el interpreteaza celebrul hit "Baby!"

Acum nu foarte mult timp, Justin Bieber nu era nimic altceva decat un baiat normal. Numele lui nu era inca sinonim cu grupuri de mii de oameni si cu adolescenti care tipa cat ii tin plamanii. Revista People spune ca tanarul de doar 16 ani este cea mai mare vedeta pop din lume.

Nascut intr-un mic orasel din Ontario, Canada, el a crescut intr-un camin, alaturi de mama sa, Pattie. Justin a inceput sa cante la tobe de cand avea doi ani, iar apoi la pian, chitara si trompeta. La varsta de 12 ani, viitorul superstar s-a inscris la un concurs local de talente si a iesit pe locul 2. Cateva zile mai tarziu, mama lui a postat inregistrarea video pe YouTube, dupa care au urmat si altele.


Milioane de oameni l-au remarcat, printre care si cunoscutii artisti Usher si Justin Timberlake, care s-au "batut" pe un contract cu acest nou talent, insa Usher a castigat si i l-a prezentat pe Justin producatorului L.A. Reid, cu care a semnat chiar atunci.


Despre pustiul-minune, Usher spune: "Vocea lui are o bogatie aparte. Este un talent inascut. Are incredere in el si ii poti simti sufletul in voce. Are talent!", iar producatorul L.A. Reid il compara cu trei dintre cele mai mari vedete: "Are parul celor de la Beatles, e la fel de placut precum Michael Jackson si are talentul lui Elvis.".


In ultimul an, cariera lui Justin a a inflorit. La doar 16 ani, a fost invitat in emisiuni preacum Saturday Night Live, Late Night with Jimmy Fallon sau Oprah si este in fruntea clasamentelor cu albumul sau, "My World 2.0".


Justin a marturisit ca se acomodeaza incetul cu incetul cu noul mod de viata. "A fost o nebunie, mai ales ca eu vin dintr-un mic orasel din Canada, iar acum pot calatori prin toata lumea si pot face ceea ce imi place. E grozav!", spune adolescentul. "Postam filmuletele pe Internet doar pentru distractie. Nu am crezut cu adevarat ca asa ceva este posibil!".


Marcata de propriile experiente in acest sens, Oprah l-a intrebat pe Justin daca acum, dupa ce a devenit faimos si plateste salariile multor oameni, nu simte ca acestia ii spun doar ceea ce vrea sa auda. Adolescentul a raspuns ca are anumite indoieli legate de sinceritatea oamenilor, dar isi ia masuri de precautie. "Avem o echipa mica si ne simtim bine impreuna. Am crescut ca o familie. A fost incredibil! Suntem foarte atenti atunci cand primim pe cineva in echipa.".


Oprah este constienta de presiunea celebritatii, mai ales la o varsta frageda ca a lui Justin si considera ca el ar trebui sa faca ceva pentru a-si pastra copilaria. El spune ca face tot posibilul pentru ca o zi pe saptamana sa treaca de la superstarul care a facut senzatie in toata lumea la un adolescent normal. Cum isi petrece Justin acea zi? Joaca baschet, se intalneste cu prietenii, face toate lucrurile care ii plac. Uneori, el foloseste ziua sa libera doar pentru a dormi, pentru ca este epuizat dupa sase zile de munca.


Dupa ce a calatorit prin intreaga lume, a vandut atatea albume si a concertat pe scene grandioase, care e cel mai tare lucru pe care l-a facut Justin? "Am avut ocazia sa cant pentru presedintele Obama."


In ciuda succesului colosal de care se bucura, mai este o singura persoana care nu il trateaza pe Justin ca un superstar si nu tipa cand ii aude numele: mama sa. Chiar cu o saptamana inainte sa participe la Oprah, el a fost pedepsit, ca orice alt adolescent. De obicei, mama lui ii ia telefonul sau calculatorul, la ora 22 trebuie sa fie acasa (cand nu are concerte) si la 22.30 ii opreste conexiunea la Internet.


Amuzata de pedepsele pe care le primeste Justin, Oprah l-a intrebat daca nu poate scapa de ele spunandu-i mamei sale "Nu poti sa ma pedepsesti, eu sunt Justin Bieber!". Adolescentul a replicat "Mi-ar da o palma!".

Adorat de adolescenti din toata lumea, Justin Bieber este fara indoiala unul dintre cei mai mari idoli pentru acestia, fiind o sursa de inspiratie pentru toti cei care canta in baie, cu o perie pe post de microfon si le e frica sa viseze la succes.

În articolul

Justin Bieber, adolescentul-senzatie

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Comandă-record la o terasă de 1 Mai. Câţi mici a putut să cumpere un român
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Averea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români!
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Tot ce trebuie să știi despre piciorul plat sau platfus: cauze, diagnostic și tratament
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x