Loredana Anghelache, prestația de AUR la X Factor! I-a cucerit pe jurați: "Ne-a dat pe toți pe spate!"

Publicat pe 19.11.2016 la 10:33 Actualizat pe 19.11.2016 la 10:43

Loredana Anghelache alias Printesa de Aur a cucerit juratii la X Factor!

Loredana Anghelache, cunoscută publicului sub titulatura de Prințesa de Aur, a avut o prestație impresionantă, vineri seara, la X Factor. Tânăra din Pitești a cântat din nou senzaţional şi a primit un loc în echipa lui Horia Brenciu!

Chiar dacă în audiții nu a vrut să recunoască faptul că este interpretă de manele și că e cunoscută drept Prințesa de Aur, Loredana Anghelache a venit pregătită să impresioneze în Bootcamp și să nu mai ascundă nimic.

Aceasta a pregătit o melodie a cunoscutei Beyoncé și a captivat sala pe tot parcursul interpretării live. Jurații au fost fascinați de puterea ei, de vocea lucrată, de atitudine și forță și aproape că le-a plăcut mai mult varianta ei decât originalul.

Loredana a povestit la „X Factor” că ea iubește muzica pop și simte că acest gen o reprezintă cel mai bine, iar emisiunea aceasta e șansa ei să arate ce poate să facă. Provine dintr-o familie numeroasă și fără prea multe posibilități materiale, motiv pentru care a și început să muncească de mică: la numai 16 ani a plecat de acasă și a început să cânte manele pentru că i-a fost remarcată vocea și astfel a putut să se întrețină. Iar acum este una dintre concurentele lui Brenciu de care ceilalți trei jurați se tem, pentru că are șanse mari să ajungă foarte departe.

"Loredana ești singura voce de genul acesta, cu o putere incredibilă (...) Frecvențele vocii tale sunt pe frecvențele inimii mele, așa că Loredana vei rămâne!", i-a spus Brenciu, după ce ascultat-o cântând.

"Cred că a cântat piesa mai spectaculos decât Beyonce și nu exagerez cu nimic! Domne, aia are de unde, fetița asta mică- Loredana ne-a dat pe toți pe spate!", a mai spus Horia.

"Foarte interesant! O voce puternică, chiar puternică", a spus Bănică.

Vezi momentul ei mai jos!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În articolul

Loredana Anghelache, prestația de AUR la X Factor! I-a cucerit pe jurați: "Ne-a dat pe toți pe spate!"

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 18 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să-și împartă sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un pelerin străin a mers pe jos peste 1.000 de km pentru a veni la procesiunea de Rusalii de la Şumuleu Ciuc: "Am făcut 40 de zile"
a1.ro
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine a primit al doilea premiu
HelloTaste.ro
Brioșe cu mascarpone și rubarbă. Desert simplu, de sezon
Catine
Frittata cu sparanghel. Rețetă pentru un mic dejun savuros
useit.ro
O structură misterioasă de lângă Piramidele din Giza a nedumerit experții. Anomaliile detectate pot rescrie istoria
as.ro
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat lovitura şi care a ajutat-o să adune o avere fabuloasă
MediCOOL
Băuturi pentru memorie. Cum pot îmbunătăți această funcție a creierului
Spynews
În ce relații a rămas Vero Căliman cu Mirela Retegan, după ce a părăsit „Gașca Zurli”. „Fetița Zurli” a făcut noi mărturisiri: „Nu vreau să...”
DeParinti
Epuizarea maternă: simptome, cauze și recuperare
MediCOOL
Simptomele cancerului pulmonar. 10 semne pe care nu trebuie să le ignori
HelloTaste
Tort cu două tipuri de mousse, unul de ciocolată și altul de căpșuni
x