Mesajul primit de Cristina Ciobănașu, după scena sărutului cu Alex în serialul ”Fructul Oprit”

Publicat pe 19.04.2018 la 12:54 Actualizat pe 19.04.2018 la 13:14

În episodul 14 din serialul ”Fructul Oprit”, Ana (Cristina Ciobănașu), în sfârșit, se sărută cu bărbatul pe care îl iubește enorm, Alex (Petru Păun).

S-a întâmplat! În episodul 14 din serialul ”Fructul Oprit”, Ana (Cristina Ciobănașu), în sfârșit, se sărută cu bărbatul pe care îl iubește enorm, Alex (Petru Păun). După difuzarea acestei secvențe, fanii i-au scris în număr mare Cristinei Ciobănașu pe rețelele de socializare.

Obiectiv privind, foarte reușite secvențele Ana-Alex! Sinceră să fiu, eu chiar îmi doream, la un moment dat, să vă văd jucând, pe tine și pe Vlad, și în cupluri separate, eram curioasa cum ați gestiona o situație de genul ăsta. Până la urmă, e mai simplu să se vadă chimia că și cuplu pe sticlă, fiind cuplu în viața reală, și alta e să ai chimie cu cineva într-un cuplu strict profesional”, a fost unul dintre cele mai apreciate comentarii scrise pe pagina Cristinei.

Vreți să (re)vedeți scena sărutului? Iat-o!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Fructul Oprit” este un serial dramă produs și regizat de Ruxandra Ion, după un scenariu semnat de Simona Macovei și Radu Grigore, difuzat în fiecare miercuri, de la ora 20.00, la Antena 1. Proiectul se bucură de cele mai noi tehnici de înregistrare, fiind folosită aparatură de ultimă generație pentru film, dar și de o distribuție de excepție, formată din cei mai talentați și iubiți actori din România.

Noul serial realizat de Antena 1 se poate mândri cu performanța că este prima mare dramă, realizată în România, inspirată din povești turcești. Având la bază o adaptare liberă după un celebru roman din Turcia, producția se bucură de cele mai bune resurse de realizare a unui film și de o echipă extrem de valoroasă. De altfel, o parte din film s-a realizat chiar în Turcia, în Istanbul, iar presa turcă a scris, chiar, despre prezența echipei de filmare și a actorilor români.

Realizat împreună cu o casă de producție din Turcia, serialul îi aduce în fața publicului pe unii dintre cei mai îndrăgiți actori din România: Marian Râlea, Adriana Trandafir, Carmen Tănase, Virginia Rogin, Doru Ana, Adrian Titieni, Adriana Șchiopu, Alina Chivulescu, Cristina Ciobănașu, Vlad Gherman, Mihai Călin dar și pe Michaela Prosan, Petru Păun, Doinița Oancea, Alina Pușcaș, Paul Chiribuță, Conrad Mericoffer, Cosmina Dobrotă, Mădălina Anea, Ana Crețu, Mădălina Craiu și Tudor Roșu.

În articolul

Mesajul primit de Cristina Ciobănașu, după scena sărutului cu Alex în serialul ”Fructul Oprit”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de Biruinţă, ca să ai noroc tot anul
a1.ro
Cea mai puternică rugăciune pentru Sfântul Gheorghe. Spune-o neapărat dacă treci prin momente dificile
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
Luna Roz 2024. Când apare și ce fenomen inedit va avea loc pe cer în același timp
as.ro
„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei”
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x