Mihai Călin este doctor. Acesta va fi rolul său în serialul “Fructul oprit”, produs de Ruxandra Ion

Publicat pe 15.11.2017 la 12:25 Actualizat pe 15.11.2017 la 12:31

In curand, la Antena1, ”Fructul oprit”, cel mai nou proiect semnat de Ruxandra Ion.

Unul dintre cei mai îndrăgiți actori din România va putea fi urmărit în curând la Antena 1. Mihai Călin joacă în “Fructul oprit”, noul proiect al Ruxandrei Ion, în cadrul căruia interpretează rolul unui renumit doctor. Mihai Călin a fost cooptat în distribuția super-producției care va fi difuzată la Antena 1. “Fructul oprit” îl readuce pe cunoscutul actor într-o echipă profesionistă cu care a mai colaborat de-a lungul timpului.

În primul rând, «Fructul oprit» înseamnă reîntâlnirea cu Ruxandra Ion cu care am mai lucrat și cu echipa ei. Îmi place foarte mult că întotdeauna a fost o atmosferă foarte plăcută la lucru și chiar și în momentele, care uneori au loc indiferent de domeniul în care lucrezi (momente tensionate, criză de timp să zicem) lucrul merge mai departe, concentrat, și nu ne pierdem plăcerea. Pentru mine, contează foarte mult atmosfera în care lucrez. În echipa ei, întotdeauna este bine!”, spune Mihai Călin.

În “Fructul oprit”, Mihai Călin este Mircea Adam. Din punct de vedere profesional, acesta este un renumit doctor, însă în plan privat, el trăiește o poveste de dragoste complicată.

Ce este important la acest personaj este că are o relație de dragoste cu o femeie puternică, independentă, puțin mai în vârstă decât el. În societate, este ciudat că relațiile astea sunt privite puțin suspicios. Atunci, când un bărbat are o relație intimă cu o femeie mult mai tânără, parcă nu este nici o problemă, parcă este totul firesc. Când un bărbat are o relație cu o femeie puțin mai în vârstă decât el, lucrurile parcă sunt privite diferit. Cred că sunt mai multe relații de tipul acesta în film, privite suspicios în societatea noastră. Nu se încadrează în normă.Există o normă pe care toată lumea o cunoaște și când apar lucruri altfel, parcă lumea este deranjată. Este ciudat, dar se întâmplă lucrul ăsta. O să avem povești de genul acesta în serial.”, mărturisește acesta.

Actori talentați și iubiți de publicul român se regăsesc în distribuția producției care va putea fi văzută în curând la Antena 1. Adrian Titieni, Doru Ana, Adriana Șchiopu, Marian Râlea, Adriana Trandafir, Alina Pușcaș, Petru Păun sunt doar câteva nume din serialul pe care Ruxandra Ion îl produce, după scenariul semnat de Radu Grigore și Simona Macovei. Proiectul se bucură de echipament de înregistrare de ultimă generație și de locații spectaculoase de filmare din România și Turcia.

În articolul

Mihai Călin este doctor. Acesta va fi rolul său în serialul “Fructul oprit”, produs de Ruxandra Ion

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Ianca Simion, apariție superbă într-o ținută cu spatele gol. Cât de bine arată fiica lui Răzvan Simion
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Avertismentele surprinzătoare ale autorităților înainte de eclipsa solară din aprilie 2024. De ce recomandă proviziile de mâncare pentru localnici
as.ro
La 78 de ani, Cristian Gațu se iubește cu menajera familiei! Divorțează după 53 de ani de căsnicie: „Nu mă simt vinovat!”
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Doliu în lumea muzicii din România! A murit George Nicolescu, solistul de muzică ușoară care s-a născut orb / FOTO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x