Noua asistentă de la "Acces Direct" este demnă de Cartea Recordurilor! Cine este tânăra care i-a luat locul Iulianei Luciu

Publicat pe 19.10.2016 la 11:15 Actualizat pe 19.10.2016 la 11:27

Noua asistenta de la "Acces direct" este demna de Cartea Recordurilor!

Noua asistentă de la "Acces direct" are performanțe demne de Cartea Recordurilor! Andra Gogan este numele tinerei, care face deja echipă cu Simona Gherghe, la emisiunea de la Antena 1.

Emisiunea "Acces Direct" are, de câteva zile, o nouă asistentă. Se numește Andra Gogan, are 18 ani și este deja o vedetă. Cântă de la vârstă de trei ani și și-a împrumutat vocea pentru mai multe seriale de desene animate difuzate de canalele Disney.

De asemenea, numele ei figurează de două ori în Cartea Recordurilor: pentru cel mai lung concert live susținut de un copil, în care a interpretat fără întrerupere 55 de melodii, și pentru cele mai multe CD-uri lansate de un copil-16 CD-uri, realizate împreună cu fratele sau. Între timp, CD-urile cu muzică pentru copii lansate de Andra au ajuns la 34.

"Am primit propunerea de a mă alătura echipei "Acces Direct" cu mare entuziasm și încredere. Simona Gherghe a fost foarte drăguță, precizând că a fost greu să găsească pe cineva mai mic decât ea, în glumă, normal, și m-a primit cu foarte mare căldură. La "Acces Direct" voi introduce invitații, voi înmâna cadourile oferite de emisiune, voi prezența sponsorii iar, pe parcurs, voi veni și cu mici surprize pentru telespectatori", spune Andra.

Andra Gogan își dorește o carieră ca prezentatoare de televiziune și a lansat un miniserial pentru adolescenți pe canalul sau de youtube.

"Îmi doresc foarte mult o carieră în televiziune ca prezentatoare, eventual pentru adolescenți. În direcția această deja am făcut ceva pași: am prezentat "I love Violetta" și "E vara ta", la Neptun TV.

De asemenea, mi-ar plăcea să se știe că am lansat, pe canalul meu de youtube, un ministerial pentru adolescenți: "How to become popular at high school". Îi invit pe toți să-l urmărească", mai spune ea.



În articolul

Noua asistentă de la "Acces Direct" este demnă de Cartea Recordurilor! Cine este tânăra care i-a luat locul Iulianei Luciu

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie. "Aleg și eu ce e bun, ce nu e bun"
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x