Omar a cucerit internetul! AȘA arată cea mai lungă pisică domestică din lume

Publicat pe 17.05.2017 la 15:22 Actualizat pe 17.05.2017 la 17:14

Omar a cucerit internet!

Omar, probabil cea mai lungă pisică domestică din lume, întrucât măsoară de la nivelul mustăţilor şi până în vârful cozii aproximativ 120 de centimetri, a devenit o celebritate pe internet.

Omar avea aceeaşi mărime cu ceilalţi pisoi de vârsta lui atunci când a fost adoptat de stăpăna sa, Stephy Hirst, în anul 2013.

Însă acest motan din rasa Maine Coon, care trăieşte în oraşul australian Melbourne, a crescut atât de mult - 120 de centimetri - încât ar putea fi cea mai lungă pisică domestică din lume.

După ce Omar a devenit celebru pe internet graţie fotografiilor sale, reprezentanţii Guinness World Records au contactat-o pe Stephy Hirst pentru a efectua o serie de măsurători oficiale ale motanului.

Actualul record mondial de lungime pentru o pisică domestică este de 118 centimetri şi este deţinut tot de o pisică din rasa Main Coon, care trăieşte în Wakefield, o localitate din comitatul metropolitan West Yorkshire din Marea Britanie.

Stephy Hirst i-a creat un cont lui Omar pe reţelele de socializare în urmă cu două săptămâni. Una dintre fotografiile motanului australian a fost distribuit pe Instagram de peste 270.000 de ori.

De atunci, fotografiile lui Omar au apărut în majoritatea ziarelor australiene, iar motanul a fost invitat în emisiuni difuzate de televiziunea naţională australiană.

Nu s-a descurcat prea bine cu toată această atenţie specială. A fost puţin cam deprimat în această dimineaţă”, a dezvăluit stăpâna felinei pentru BBC.

De obicei, Omar se trezeşte în fiecare dimineaţă la ora 05.00, mănâncă la micul-dejun două boluri cu hrană uscată pentru pisici, hoinăreşte în jurul casei, se joacă în grădină, doarme pe o plasă elastică şi apoi mănâncă la cină carne crudă de cangur.

Omar, care are vârsta de trei ani, greutatea de 14 kilograme şi o lungime de 120 de centimetri, are multă personalitate şi o blană foarte pufoasă, lăsând în urma lui multe fire de păr. Din cauza dimensiunilor impresionante, celebrul motan este transportat la veterinar într-un coş pentru căţeluşi.

De asemenea, stăpâna lui spune că Omar are un talent special pentru a deschide uşile din toate camerele, sertarele de bucătărie şi uşile rulante de la duş şi din garderob.

După ce reprezentantaţii Guinness World Records vor efectua măsurătorile oficiale, acestea vor putea fi validate într-un interval de până la 12 săptămâni.

În articolul

Omar a cucerit internetul! AȘA arată cea mai lungă pisică domestică din lume

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x