(P) Sfaturi pentru a vă ajuta înainte de a alege o rochie de mireasă !

Publicat pe 27.04.2022 la 12:11 Actualizat pe 27.04.2022 la 12:19

Când ne pregătim pentru nuntă, marele eveniment din viața noastră, ca viitoare mirese ne punem automat următoarea întrebare: rochie de mireasă gata făcută sau rochie de mireasă la comandă? 

rochii de mireasă prezentate în magazin

Rochii de mireasă

croitoriepicasso.ro

Pe piață există atât de multe rochii de mireasă frumoase, și gata făcute, dar și modele ce ar putea fi croite, încât ne putem simți copleșite atunci când facem alegerea. Ne putem doar imagina cât de încântată ar fi o femeie dacă va avea rochia de mireasă de vis. Așadar, să vedem cum să facem cea mai bună alegere în acest sens!

Vă gândiți să alegeți dintre rochiile de mireasă gata făcute?

Puteți alege un model de rochie de mireasă gata făcut, în tendințele actuale, și îl puteți reface în funcție de dimensiunea corpului. Orice model, indiferent de dimensiune, cusătură sau design, poate fi refăcut astfel încât să vi se potrivească. Având în vedere complexitatea procesului de a găsi un model de rochie care se potrivește complet corpului, vă reamintim că ar trebui să începeți să căutați rochia de mireasă cât mai curând posibil. Rochiile de mireasă gata făcute sunt una dintre opțiunile viitoarelor mirese, deoarece sunt mai economice și, adesea, nu dau atâtea bătăi de cap. Sunt perfecte pentru miresele care sunt mereu grăbite, au un stil de viață foarte activ și doresc ca rochia aleasă să nu le ocupe prea mult timp cu probe, schimbări și surprize neplăcute cu o săptămâna înainte de nuntă.

Doriți să fiți originală când vă alegeți rochia de mireasă?

Deși această opțiune poate fi puțin costisitoare, rochia croită pe măsură vă aduce cea mai mare satisfacție! Nunta vine în curând, căutați în magazine însă nu găsiți ce va place? Este important să aveți o rochie frumoasă, în care să vă simțiți bine și care să marcheze această zi importantă. Puteți alege rochii de mireasa de la Croitoria Picasso, realizate conform instrucțiunilor pe care le oferiți. De asemenea, aveți posibilitatea de a alege inclusiv materialele, de la tul, mătase, dantelă la brocart și satin de calitate. Desigur, prețul crește în funcție de calitatea țesăturii, de intensitatea procesării modelului selectat și de mulți alți factori, cum ar fi aplicații de paiete, cristale, pene, perle și așa mai departe. Dar cine nu dorește să poarte o rochie unică în cea mai importantă zi?

Sfaturi despre rochiile de mireasă croite

Mai întâi trebuie să stabiliți un buget. Un model de rochie de mireasă care va fi croit fără să vă depășească bugetul vă va asigura că nu veți întâmpină dificultăți financiare. Pentru asta, trebuia să stabiliți de la bun început materialul și micile detalii pe care decideți să le adăugați la rochia de mireasă personalizată pe care o doriți. Este foarte important să faceți un studiu atunci când alegeți un model pentru rochia de mireasă. Croitorii calificați vor ști mai bine ce țesături se vor potrivi cu modelul ales de dumneavoastră. La Croitoria Picasso, puteți alege materialul, dantela sau modelul preferat dintr-o varietate de materiale. Atunci când alegeți o rochie de mireasă, luați în considerare tipul de corp. Este posibil ca designul ales să nu fie potrivit pentru tipul dumneavoastră de corp. Luarea unor decizii realiste și corecte va preveni un rezultat prost. Mai mult, prețurile rochiilor de mireasă personalizate pot fi sub controlul dumneavoastră.

Sfaturi pentru a vă ajuta înainte de a cumpăra o rochie de mireasă

Pentru a nu regreta alegerea făcută, va fi util să vă concentrați pe stilul personal, nu pe modă. Rochia de mireasă ar trebui să fie specială pentru dumneavoastră. Ceea ce arată grozav pentru altcineva poate să nu fie potrivit pentru corpul vostru. Modelele scumpe ale caselor de modă de renume mondial sunt frumoase, dar există posibilitatea de a face rochii asemănătoare, la croitorie, și pe bani mult mai puțini, fără a știrbi din calitate sau frumusețe.

Cum spuneam, atunci când alegeți modelele care vă plac, trebuie să luați în considerare rochiile potrivite tipului de corp. Corsetele salvează într-o oarecare măsură mai multe tipuri de siluete, însă nu ar trebui să exagerați. Trebuie, până la urmă, să va simțiți frumoasă, dar și relaxată. Rochiile de mireasă strâmte, tip sirenă, sunt perfecte pentru femeile cu un corp în formă de clepsidră, dar în niciun caz pentru o femeie cu o silueta androgină. Acestea în schimb, pot purta rochii de mireasă tip Princess sau Empire. Dacă aveți forme generoase sau sunteți scundă, evitați aceste tipuri de rochii. Rochia cloș (nu prințesă) pate fi potrivită pentru miresele mai corpolente.

Primul lucru care iese în evidență în rochiile de mireasă personalizate este calitatea și eleganța. De aceea, dacă doriți să mergeți la o croitorie, alegeți o locație specializată și cu experiență. Croitoria Picasso este ceea ce vă recomandăm. De asemenea, rețineți că acest proces durează cel puțin 3-4 luni. Trebuie să mergeți de multe ori la probe și între timp să vă mențineți greutatea. Dacă sunteți gravidă, atunci vă sfătuim să alegeți rochia stil Empire. Este elegantă și burtica va stă relaxată, fără a fi strânsă de un corset și fără a vă pune în pericol sarcina.

O rochie de mireasă trebuie aleasă și în funcție de locația unde aveți petrecerea, dar și de anotimp. O rochie la plajă va fi fluidă și cu un aer boho. O rochie la un restaurant de lux va arăta ca o operă de artă și așa mai departe.

În concluzie…

Alegerea rochiei de mireasă este foarte importantă pentru cea mai frumoasă zi din viața voastră. Când vă uitați la fotografiile de după nuntă, ar trebui să vă bucurați când revedeți propria rochie de mireasă. Dacă încă credeți că sunteți indecisă și neajutorată, nu vă descurajați. Mergeți cu încredere la Croitoria Picasso și o rochie de mireasă potrivită vă va “găsi” oricum.

În articolul

(P) Sfaturi pentru a vă ajuta înainte de a alege o rochie de mireasă !

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de Biruinţă, ca să ai noroc tot anul
a1.ro
Cea mai puternică rugăciune pentru Sfântul Gheorghe. Spune-o neapărat dacă treci prin momente dificile
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
Luna Roz 2024. Când apare și ce fenomen inedit va avea loc pe cer în același timp
as.ro
Cum arată femeia care l-a ţinut la uşă pe Cristi Tănase, la o lună după ce a născut! Transformare neaşteptată a Adinei Maria
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Doliu în lumea milionarilor din România! Un afacerist celebru, inclus în topul Forbes, s-a stins din viață la vârsta de 68 de ani / FOTO
DeParinti
Nașterea în apă: tot ce trebuie să știi despre această metodă
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x