Paris Jackson îi calcă pe urme tatălui său! Ce pregătește fiica regretatului megastar

Publicat pe 31.01.2017 la 11:00 Actualizat pe 31.01.2017 la 14:26

Asa tata, asa fiica!

Așa tată, așa fiică! Paris Jackson își dorește o carieră în lumea artistică asemenea celebrului său părinte, regretatul megastar. Ea nu a ales însă muzica, ci filmul, iar la 18 ani, urmează să aibă primul ei rol.

Paris Jackson, fiica megastarului Michael Jackson, va debuta la vârsta de 18 ani în calitate de actriţă cu un rol special în serialul ”Star”, o dramă muzicală creată de cineastul Lee Daniels pentru postul de televiziune Fox, au anunţat, luni, reprezentanţii acestei companii, citaţi de site-ul revistei People.

Paris Jackson va interpreta rolul Rachel Wells, o tânără ”super-şic, elegantă, un guru al reţelelor de socializare şi cu mare putere de intimidare”, care organizează o şedinţă fotografică a unui grup pop. Ea va reuşi să îi determine pe protagoniştii serialului, personajele Star (Jude Demorest) şi Eva (Sharlene Taulé) ”să îşi depăşească anumite limite”.

Episodul în care apare Paris Jackson va fi difuzat în cadrul sezonului actual al acestui serial TV.

Alţi invitaţi speciali care vor apărea în serialul ”Star” vor fi Big Boi, Gladys Knight şi Tameka Cottle.

Paris Jackson, care apare pe coperta celui mai recent număr al revistei Rolling Stone, a acordat şi un interviu pentru această publicaţie, în care a vorbit despre copilăria petrecută alături de tatăl ei celebru. În acelaşi interviu, Paris a spus că Michael Jackson a fost asasinat.

”Star” este un serial TV american, creat de Lee Daniels şi Tom Donaghy pentru postul Fox. Serialul prezintă aventurile prin care trec trei surori talentate care încearcă să aibă succes în industria muzicală. Queen Latifah, Benjamin Bratt şi Quincy Jones joacă în această producţie de televiziune, care a debutat pe micile ecrane nord-americane pe 14 decembrie 2016.

Michael Jackson (29 august 1958 - 25 iunie 2009) a fost un cântăreţ, compozitor, dansator şi coregraf american, supranumit ”regele muzicii pop”. S-a remarcat încă din copilărie, în calitate de membru al grupului Jackson Five, şi a devenit apoi, după ce şi-a lansat cariera solo, unul dintre cei mai apreciaţi artişti ai planetei. A lansat numeroase albume de succes, precum ”Thriller”, ”Bad” şi ”Dangerous”, iar single-urile şi discurile sale s-au vândut în aproximativ 1 miliard de copii pe plan mondial.

După decesul cântăreţului american, custodia celor trei copii ai lui - Prince Michael Jackson I, (născut pe 13 februarie 1997), Paris Katherine Jackson (născută pe 3 aprilie 1998) şi Prince Michael Jackson II (supranumit ”Blanket”, născut pe 21 februarie 2002) - a fost încredinţată mamei megastarului, Katherine Jackson.

În articolul

Paris Jackson îi calcă pe urme tatălui său! Ce pregătește fiica regretatului megastar

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x