Povestea ei de VIAȚĂ a devenit virală și a fost aplaudată de o lume întreagă. Ce ascunde tânăra din imagine te va lăsa fără cuvinte

Publicat pe 07.06.2016 la 08:47 Actualizat pe 07.06.2016 la 22:40

Tânăra din imagine se numește Shalom Nchom, este din Nigeria, și are o poveste de viață impresionantă. Drama ei a început la o vârstă fragedă, atunci când în urma unui accident, a rămas desfigurată. A fost la un pas să se sinucidă, dar astăzi, viața i s-a schimbat total.

Facebook: Cosmopolitan

Tânăra din imagine se numește Shalom Nchom, este din Nigeria, și are o poveste de viață impresionantă. Drama ei a început la o vârstă fragedă, atunci când în urma unui accident, a rămas desfigurată. A fost la un pas să se sinucidă, dar astăzi, viața i s-a schimbat total.

Acest filmuleț a făcut înconjurul lumii, find vizualizat de aproape 4.000.000 de oameni, share-uit de aproximativ 33.000 de ori și primind numeroase comentarii, după ce tânăra din video a reușit să sensibilizeze prin povestea ei de viață.

La 9 ani, a rămas desfigurată, după ce s-a ars cu ulei fierbinte, în restaurantul, din Nigeria, în care lucra mama sa. Ce a urmat apoi? Ani de durere, suferință, și umilința, căci ea a ajuns ținta jignirilor celor din jur.

"A fost foarte dureros. Mi-am pierdut părut. Am avut arsuri la umeri. La piept și la față.

După patru luni petrecute în spital, am avut în sfârșit șansa să merg acasă, dar nu a fost așa de bine, pentru că am început să fiu agresată de copii.

Îmi puneau porecle, cum ar fi: monstru, două fețe, sperietoare. Dar în cele din urmă am venit în America, gândindu-mă că viața avea să fie mai bună, dar hărțuirea a continuat până când am ajuns în punctul să-mi doresc să mă sinucid.

Îmi amintesc că într-o zi am luat un cuțit și m-am dus în baie. Mă uitam la mine și mă întrebam de ce oamenii nu mă plac și mă văd ca pe un monstru.

Nu-mi puteam imagina ca toată viața mea să fiu hărțuită în fiecare zi. Chiar dacă ieșeam pur și simplu, oamenii se uitau la mine și se întrebau ce e în neregulă cu fața mea.

Dar în cele din urmă, am început să lucrez la mine și am început să-mi acord atenție când mă priveam în oglindă,cu gândul că sunt frumoasă pe înauntru.

În acest moment al vieții mele, nu regret ce mi s-a întâmplat. Știu că asta a fost chemarea mea.

Dacă aș avea posibilitatea să iau înapoi ce am pățit, cu siguranță nu aș face-o, pentru că știu că această experiență i-a ajutat pe alți oameni.

Sunt bucuroasă că povestea mea poate să-i inspire suficient de mult pe alții și să-i facă să realizeze că viața chiar merită trăită.

Sunt Shalom Nchom. Am 20 de ani și știu că sunt frumoasă", așa sună povestea tinerei din Nigeria care a impresionat până la lacrimi și poate fi considerată o adevărată luptătoare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În articolul

Povestea ei de VIAȚĂ a devenit virală și a fost aplaudată de o lume întreagă. Ce ascunde tânăra din imagine te va lăsa fără cuvinte

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Exemple de meniu pentru deficit caloric. Ce poţi mânca într-o zi în funcţie de greutate, nivelul de activitate şi alti factori
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Soţia lui Ciprian Marica a avut cea mai provocatoare apariţie! Imaginile incendiare cu partenera de viaţă a milionarului român
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x