Sarah si Bristol Palin - sarcina fiicei de 17 ani, descoperita in campania prezidentiala

Publicat pe 29.09.2010 la 16:58 Actualizat pe 14.10.2010 la 17:56

Sarah Palin – fosta guvernatoare a statului Alaska, a candidat pentru postul de vice presedinte si este o autoare de success. Bristol Palin – fiica adolescenta a carei sarcina a iesit la iveala in timpul campaniei mamei sale.

Se intoarce la prima iubire: jurnalismul

Sarah Palin si-a trait viata in atentia publicului. Acum, ea se reinventeaza: trece de la a fi subiectul stirilor la comentarea acestora, in noul rol ca si analist pentru Fox News.

Astfel, Sarah se intoarce la o veche pasiune. Ea are un masterat un journalism si a lucrat in tinerete ca prezentatoare a stirilor sportive la un post de televiziune local. “Cred ca parintii mei sunt foarte multumiti. In sfarsit ma folosesc de diploma pe care am abtinut-o dupa terminarea facultatii”, spune Sarah.

Dupa cursa prezidentiala din 2008, Sarah a criticat dur modul in care anumite aspecte ale campaniei sale au fost portretizate in presa. Aflata acum de cealalta parte a baricadei, Sarah vrea sa se intoarca la ceea ce a invatat in tinerete. “Cand am studiat jurnalismul, am invatat totul despre cine, ce, unde si cand atunci cand vine vorba de reportaje. Prezentarea faptelor“, spune Sarah. “O sa ma dedic acestui lucru, intoarcerii la bazele jurnalismului: o sa prezint faptele si o sa las oamenii sa decida ce parere au.”

Gata cu politica?

Dupa anuntul sau, multi s-au intrebat daca Sarah va abandona pentru totdeauna cursele prezidentiale sau daca isi va folosi noua slujba pentru a-si consolida imaginea pentru campanile urmatoare.

“Nu o sa consider inchisa nicio usa pe care as putea-o deschide din nou in viitor. Si, datorita celor de la Fox Network, am putut sa tin acea usa deschisa”, spune Sarah. “Poate ca politica face parte din viitorul meu, dar in prezent vreau doar sa fac parte din lumea stirilor din nou.”

Sarcina fiicei adolescente a devenit publica

In timpul campaniei prezidentiale, Sarah nu a fost singura membra a familiei Palin care a tinut prima pagina a ziarelor. Adolescenta de 17 ani, Bristol Palin, a devenit subiectul stirilor atunci cand sarcina ei a fost facuta publica.

Acum in varsta de 19 ani, Bristol este mamica lui Tripp, care are un an. Chiar daca ii place sentimental de a fi mama, ea recunoaste ca nu este usor sa ai grija de un copil si sa lucrezi in acelasi timp. “Lipsa somnului a fost lucrul care m-a surprins”, spune ea. “O zi obisnuita pentru mine incepe la 4 dimineata.”

Devenind la randul ei mama, Bristol spune ca o apreciaza mult mai mult pe mama sa. Intr-un interviu recent, ea a vorbit despre cum a inceput sa planga atunci cand nu reusea sa isi adoarma bebelusul. “Am o familie mare si care m-a sustinut intotdeauna, insa in acel moment m-am simtit foarte singura”, spune ea. “A fost ca un moment revelator, in care am constientizat ca am un copil. Asta e viata mea. Asta e slujba mea cu norma intreaga de acum.”

Urmareste Oprah de marti pana vineri, ora 23:00, pe Euforia TV!

În articolul

Sarah si Bristol Palin - sarcina fiicei de 17 ani, descoperita in campania prezidentiala

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 martie 2024. Leii se îndrăgostesc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Românii ar putea beneficia de un nou tip de concendiu medical plătit. Se vor putea acorda maxim 45 de zile într-un an
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Ciorbă de ștevie cu zeamă de varză, mai gustoasă și mai sănătoasă
Catine
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2024. Balanțele își regăsesc liniștea în relațiile de cuplu
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Andreea Sasu este însărcinată. Tatăl copilului este un celebru milionar, cu care s-a împăcat după ce i-a iertat infidelităţile
MediCOOL
Ce efecte are combinația de magneziu și zinc, potrivit specialiștilor
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Obiecte de uz casnic care pot fi periculoase pentru un copil curios. La ce anume ar trebui să fii atentă dacă îți dorești un mediu sigur
MediCOOL
Remedii naturale care te pot scăpa de mătreață. Cum le poți aplica eficient
HelloTaste
Cartofi aurii în crustă de mălai. Rețetă simplă și delicioasă, de post
x