”I-am dat fiului meu canabis ca să îl vindec de cancer”, mărturisește o mamă. Medicii sunt uimiți de efectele ”tratamentului”

Publicat pe 26.03.2017 la 12:05 Actualizat pe 26.03.2017 la 12:37

O mama a apelat la o solutie extrema pentru a-si scapa fiul de cancer.

În anul 2010, la doar 10 ani, Deryn Blackwell, a fost diagnosticat cu leucemie. Opt luni mai târziu i s-a descoperit și o formă rară de cancer, descoperită la doar cinci persoane din întreaga lume!

După aproape trei ani de spitalizări, băiatul a devenit dependent de morifină, care era singura ce îi putea atenua durerile insuportabile.

”Mă ruga să pun capăt chinului, să nu îi mai dăm morfină. Mă implora, îmi spunea că morfina îl face să nu se mai simtă aici, cu noi”, povestește mama lui Deryn.

Ca orice mamă, eram disperată să găsesc ceva care să îi aline suferința fiului meu. Am petrecut ore-n șir pe internet, să mă documentez. Așa am găsit un studiu care susținea că o subsanță numită Bedrocan, pe bază de canabis, este un bun calamant, dar care nu se mai găsește în Marea Britanie. Dar medicul mi-a spus că acest produs nu a fost testat pe copii, motiv pentru care a evitat să mi-l recomande. Așa am luat decizia care i-ar îngrozi pe toți cei care citesc aceste rânduri. Cât am lucrat în cluburi de noapte, am văzut cum drogurile aduc numai nenorociri. Dar, dacă acestea l-ar putea ajuta pe fiul meu să scape de durerile chinuitoare, atunci aș apela la ele fără ezitare”, a povestit maama lui Deryn, citată de Dailymail.

Femeia a povestit fiecare detaliu. Ea a mărturisit că experiența obținerii medicamentului a fost ca în filmele cu gangsteri, căci produsul este considerat un drog din categoria B, pentru care, în Anglia, se dă pedeapsa cu închisoarea. Femeia era cu atât mai disperată să își salveze fiul cu cât o operație de translplant eșuașe, iar medicii nu-i mai dădeau nicio șansă copilului.

Soțul meu a fost cel care a zis că vrea să se ducă să facă rost de soluție. Dacă e să aresteze pe cineva pentru trafic, acela să fie el. Nu ar fi suportat gândul să stau eu la închisoare, departe decopilul nostru pe care încercăm să îl vindecăm”, a mai posvestit femeia.

În noaptea de Anul Nou, ea i-a dat fiului ei, încă internat, o cantitate mică din substanța obținută. o tintură de canabis.

Mă simt relaxat, mă simt liniștit, îmi e bine, mama”, i-a spus fiul ei la ceva timp după administrare. Acum, puştiul este pe picioarelem lui, merge la şcoală şi îşi face planuri pentru viitorul său.

Fotografii: Facebook Deryn Blackwell

În articolul

”I-am dat fiului meu canabis ca să îl vindec de cancer”, mărturisește o mamă. Medicii sunt uimiți de efectele ”tratamentului”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x