Un stil de viața FABULOS, cu bani puțini. Cum poți să te bucuri de fiecare clipă?

Publicat pe 16.11.2015 la 11:24

E suficient să luăm o pauză și să ne uităm de la distanța la viața noastră ca să ne dăm seama că timpul și banii noștri nu sunt investiți, de cele mai multe ori, în starea noastră de bine

E suficient să luăm o pauză și să ne uităm de la distanța la viața noastră ca să ne dăm seama că timpul și banii noștri nu sunt investiți, de cele mai multe ori, în starea noastră de bine.

Un moment de reorganizare poate însemna că putem oricând să reînvățăm care sunt lucrurile care contează și cum putem să ne facem singuri viața mai frumoasă, fără să ne cramponăm în bugete și calcule:

1. Reprodu orice look din reviste cu un buget minuscul!

Trăim în era „fast fashion“, iar asta se vede în nevoia noastră constantă de îmbrăcăminte nouă, care să se potrivească cu stilul nostru de viață. Pe cât de mult ne plac brandurile care au invadat piața din România, trebuie să recunoaștem, e un lux să ne alcătuim o ținută completă din aceste magazine.

Dacă ai ochiul format, vei găsi produse de calitate la prețuri accesibile în marele online, iar satisfacția va fi uriașă. Și cum orice ținută este analizată de jos în sus, iată o pereche de botine casual de la care poți începe să-ți construiești ținutele versatile de zi cu zi, care sfidează regulile jocului stabilit de mai marii industriei fashion:


Botine BELLUCCI Milano, 49.95 lei, de pe ro.bfashion.com

2. Trăiește fiecare clipă ca și cum ar fi documentată de un fotograf

Un mare avantaj al smartphone-urilor despre care nu prea se vorbește este acela că, prin obiectivul lor, căpătăm amintiri și inspirație cum nu am fi putut în trecut. Nu vorbim de selfie-uri aici, ci despre aceaa cultură a frumosului care ia naștere pe profilele de instagram ale florăriilor, cafenelelor, ale studiourilor de artă contemporană, dar, mai ales, ale noastre.

Fie că surpindem culorile vibrante ale omletei de duminică dimineața, răsăritul unei zile de toamnă sau privirea blajină a celor dragi, instantaneele făcute cu telefonul, devin, pentru cei mai mulți dintre noi, un translator al frumuseții lucrurilor mărunte și a lucrurilor care contează cu adevărat.

3. Călătorește cu bani puțini ca să te descoperi

Când decizi că vrei să pleci într-o călătorie, decizi, de fapt că vrei să te expui unor întâmplări noi. Atunci mintea se deschide, se detașează de cotidian și începe să funcționeaze la parametri creativi. Călătoriile memorabile nu sunt doar cele care presupun trecerea granițelor și bugete acumulate în decursul unui an de muncă, ci și cele care își propun să descopere specificul unor zone și obiceiurile unor oameni care ni se aseamănă.

Fiecare weekend poate înseamna o călătorie și șansa unei înțelegeri mai bune a propriei persoane, fără prea mare investiție. Vizitează-ți rudele, prietenii din copilărie, cunoștințele oriunde ar fi ele pe harta României. E cel mai econom și plăcut mod de a călători; cazare gratis, poate și masă sau chiar un tur ghidat, acestea sunt singurele „riscuri“ la care te expui.

4. Organizează cele mai opulente petreceri cu cel mai mic buget

Cel mai mare lux al zilelor noastre este să găsim timp pentru a-l petrece cu cei dragi. Organizează o seară de relaxare cu prietenele tale în care să vă răsfățați. Îmbracăte în halat, răsfățați-vă cu o mască de față, cu un masaj, cu manichiură, cu muzică din anii adolescenței și karaoke, și, desigur, niște coktailuri făcute în casă. E rețeta oricărei seri ieftine și reușite, pe care ți-o vei aminti cu drag peste ani.

În articolul

Un stil de viața FABULOS, cu bani puțini. Cum poți să te bucuri de fiecare clipă?

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x