Vacanță cu miel la proțap și snorkeling în Thassos pentru Sorin Bontea și familia sa

Publicat pe 01.09.2016 la 12:20 Actualizat pe 01.09.2016 la 12:26

Mare iubitor de mare și preparate pescărești, Sorin Bontea a petrecut împreună cu familia o săptămână perfectă în frumoasa Grecie, insula Thassos, unde s-a bucurat nu numai de plajă și soare, ci și de specialități de caracatiță și alte fructe de mare, gătite în cele mai inedite moduri cu putință.

Perfect relaxat, chef Sorin Bontea este mai pregătit ca oricând pentru o nouă confruntare cu prietenii și colegii săi, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, în cel de-al doilea sezon al emisiunii „Chefi la cutite” ce va începe din 5 septembrie, la Antena 1, lunea și marțea de la 20.30.

Mare iubitor de mare și preparate pescărești, Sorin Bontea a petrecut împreună cu familia o săptămână perfectă în frumoasa Grecie, insula Thassos, unde s-a bucurat nu numai de plajă și soare, ci și de specialități de caracatiță și alte fructe de mare, gătite în cele mai inedite moduri cu putință.

Deși a încercat tot ce se putea în materie de pește, totuși, vedeta culinară a concediului a fost mielul, delicios gătit la cuptor sau la proțap în restaurantele celui mai vechi sat al insulei Thassos, Theologos.

Sorin și familia sa au fost impresionați nu numai de arhitectura unică a vechiului sătuc construit în piatră, ci și de ospitalitatea oamenilor de aici.

Mi-au plăcut localnicii foarte ospitalieri. Cum intram într-o tavernă, ne întâmpina un chelner, care ne oferea din partea casei o carafă mică de uzzo sau tsipouro. Iar dacă vedea că te pregătești să pleci, nu te lăsa să te ridici de la masă până nu-ți oferea dulceață de smochine. Ne-am delectat cu multe mâncăruri delicioase. Mi-a plăcut la nebunie mielul pregătit la proțap, fraged de ți se topea în gură. Ne-a plăcut și ne dorim să revenim cât de curând, mai ales că Thassos este o insulă unde poți găsi și liniște, dar te poți bucura și de locuri animate. Depinde de ceea ce-ți dorești”, a povestit Sorin încântat.

Pasionat și de înot, chef Bontea s-a bucurat de apele azurii ale mării, iar după-amiezele călduroase au fost potolite cu ședințe de înot sau snorkeling. În plus, acesta povestește că a profitat la maximum de plajele pustii, de golfurile liniștite și s-a bucurat din plin de frumusețea răsăriturilor și a apusurilor de soare.

În articolul

Vacanță cu miel la proțap și snorkeling în Thassos pentru Sorin Bontea și familia sa

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 6 mai 2024. Berbecii sunt îndemnați că meargă mai departe. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Focul Sfânt a luminat România în noaptea Învierii. Credincioșii au fost copleșiți de emoții şi plini de speranță
a1.ro
O bucată de carne a început să se miște și a căzut singură de pe masă. Clientul unui restaurant a filmat totul
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cum să folosești metoda de cumpărături 6 la 1 pentru a economisi timp și bani
useit.ro
Cum găsești iPhone-ul pierdut, chiar dacă e închis. Trucul simplu la care poți apela
as.ro
Dezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi
MediCOOL
Cele mai bune băuturi care pot reduce nivelurile zahărului din sânge. De ce este indicat să le incluzi în dieta ta
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Cum te poate ajuta magneziul să slăbești. Face kilogramele în plus să dispară
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x