Veste mare de la Hollywood! Mila Kunis şi Ashton Kutcher vor deveni părinţi pentru a doua oară

Publicat pe 16.06.2016 la 12:27 Actualizat pe 16.06.2016 la 13:00

E oficial! Mila Kunis şi Ashton Kutcher se pregătesc să devină pentru a doua oară părinți. Informația a fost anunțată chiar de către agentul de presă al actriței.

E oficial! Mila Kunis şi Ashton Kutcher se pregătesc să devină pentru a doua oară părinți. Informația a fost anunțată chiar de către agentul de presă al actriței.

Căsnicia le priește de minune! S-au căsătorit în vara anului trecut, au deja o fiică, pe Wyatt Isabelle, în vârstă de un an şi 6 luni, iar în curând își vor mări familia.

Unii dintre cei mai îndrăgiți actori de la Hollywood așteaptă cu sufletul la gură sosirea pe lume a celui de-al doilea copil al lor. Vestea a fost făcută publică de către reprezentatul în relația cu mass media al vedetei.

Mila Kunis şi Ashton Kutcher s-au cunoscut în adolescenţă şi au jucat împreună în sitcomul de comedie ”That '70s Show”. Ei au început o relație sentimentală mult mai târziu, abia după ce Ashton a divorțat de Demi Moore.

Ashton Kutcher, în vârstă de 38 de ani, s-a remarcat în calitate de prezentator al emisiunii ” Punk'd”, difuzată timp de cinci sezoane de postul MTV, şi a făcut apoi trecerea spre marele ecran, jucând cu precădere în comedii romantice.

Mila Kunis, în vârstă de 32 de ani, este o actriţă americană de origine ucraineană. S-a remarcat în sitcomul ”That '70s Show” şi, după ce a asigurat vocea unui personaj din serialul animat ”Family Guy”, a interpretat mai multe roluri în comedii romantice şi filme de acţiune. A reuşit să impresioneze publicul şi criticii de film cu rolul din drama ”Lebăda neagră/ Black Swan”, regizată de Darren Aronofsky, pentru care a fost nominalizată la Globul de Aur în 2011.

Vezi foto cu cei doi soți, dar și cu fetița lor, alături!

În articolul

Veste mare de la Hollywood! Mila Kunis şi Ashton Kutcher vor deveni părinţi pentru a doua oară

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x