Veste URIAȘĂ pentru fani! Justin Bieber a dat LOVITURA

Publicat pe 07.11.2016 la 16:40 Actualizat pe 07.11.2016 la 17:14

Justin Bieber a dat lovitura!

Veste bună pentru fanii lui Justin Bieber! Cântărețul se regăsește printre marii câștigători ai galei MTV Europe Music Awards, ediție desfășurată, duminica trecută, în Olanda.

Justin Bieber şi Lady Gaga au fost marii câştigători ai galei MTV Europe Music Awards (EMA) 2016, un eveniment organizat duminică seară, la Amsterdam, în cadrul căruia trofeele decernate de organizatori au fost colorate în acest an în purpuriu, în memoria cântăreţului american Prince, decedat în luna aprilie, informează Reuters.

Cântăreţul canadian Justin Bieber, care primise cinci nominalizări, a câştigat cele mai multe trofee duminică seară, impunându-se la trei categorii de premii - ”cei mai mulţi fani”, ”cel mai bun artist canadian” şi ”cel mai bun cântec” (”Sorry”).

Lady Gaga, care se află în prezent în Japonia, în cadrul turneului ei mondial, s-a impus la categoriile ”cea mai bună cântăreaţă” şi ”cel mai bun look”.

Cântăreţul american Bruno Mars a deschis gala MTV European Music 2016 interpretând single-ul ”24K Magic”, primul cântec pe care l-a lansat după piesa ”Uptown Funk”, un succes uriaş al anului 2014.

Printre alte nume mari din industria muzicală care au câştigat premii dar nu au cântat duminică la Amsterdam s-au aflat trupa britanică Coldplay - care s-a impus la categoria ”cea mai bună trupă rock” - şi rapperul canadian Drake - învingător la categoria ”cel mai bun artist hip-hop”.

Cântăreaţa Beyonce, care fusese nominalizată alături de Justin Bieber la cinci categorii, nu a câştigat niciun trofeu.

Starul canadian R&B The Weeknd s-a impus la categoria ”cel mai bun videoclip” cu ”Starboy”, o colaborare cu Daft Punk, şi a susţinut un recital spectaculos, apărând pe scenă dintr-un glob strălucitor uriaş.

Canadianul Shawn Mendes, favoritul numeroaselor adolescente din public, a câştigat trofeul aferent categoriei ”cel mai bun cântăreţ” şi a interpretat la pian o versiune a piesei sale ”Mercy”. Artistul a dedicat acel cântec mamei sale, care şi-a sărbătorit duminică ziua de naştere.

Artiştii europeni au fost prezenţi în număr mare la această gală. DJ-ul olandez Martin Garrix a mixat single-ul ”In the Name of Love” în colaborare cu prezentatoarea galei, americanca Bebe Rexha.

Bebe Rexha, care şi-a schimbat 15 ţinute în cadrul show-ului, a interpretat single-ul ei ”I've Got U".

DJ-ul Martin Garrix s-a impus la categoriile ”Best Electronic” şi ”Best World Stage”.

Adolescenta suedeză Zara Larsson, desemnată ”cel mai bun artist debutant”, a susţinut un recital cu unele dintre cele mai cunoscute piese ale sale, inclusiv ”Lush Life” şi ”Ain’t My Fault”.

Printre ceilalţi învingători ai galei s-au aflat grupul american disco-dance DNCE la categoria ”cel mai bun grup debutant” şi trupa de fete Fifth Harmony la categoria ”cel mai bun grup pop”.

Trupa punk-rock Green Day a oferit galei şi o conotaţie politică, interpretând în încheierea evenimentului cântecul ”American Idiot”, un single lansat în 2004 în semn de protest faţă de administraţia Bush, prin care rockerii americani le-au cerut compatrioţilor să ignore propaganda şi să gândească pentru ei înşişi.

Pe covorul ruşu, înainte de show, solistul formaţiei, Billy Joe Armstrong, a spus că politica americană trece printr-un ”infarct american în momentul de faţă” şi că ”cea mai mare provocare va fi să fie adus un creier liberal la Curtea Supremă”.

Green Day a interpretat şi piesa ”Bang Bang” de pe albumul ei ”Never Too Old” şi a primit trofeul Global Icon pentru întreaga carieră.

Rockerii americani au fost nominalizaţi la categoria ”Best Live”, dar au pierdut trofeul în faţa formaţiei americane Twenty One Pilots, care s-a impus şi la categoria ”cea mai bună trupă de rock alternativ”.

Trofeele decernate în acest an au fost colorate în purpuriu, în memoria cântăreţului american Prince, care a murit în luna aprilie.

Gala MTV EMA 2016 a fost difuzată în direct de postul MTV de la sala de spectacole Ahoy din Rotterdam, Olanda.

Sursa foto: hepta.ro

În articolul

Veste URIAȘĂ pentru fani! Justin Bieber a dat LOVITURA

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Exemple de meniu pentru deficit caloric. Ce poţi mânca într-o zi în funcţie de greutate, nivelul de activitate şi alti factori
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ion Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x