Victoria Beckham, decorată de prinţului William în rang de Ofiţer. Primele declarații ale vedetei: ”Dacă ai aspiraţii înalte şi..."

Publicat pe 19.04.2017 la 16:20 Actualizat pe 19.04.2017 la 16:27

Vedeta a fost insotita de familie la eveniment!

Victoria Beckham a fost decorată de prinţului William cu Ordinul Imperiului Britanic în rang de Ofiţer pentru servicii deosebite aduse industriei modei.

Victoria Beckham, care a fost însoţită de soţul ei şi părinţii ei la această ceremonie oficială, ce a avut loc miercuri la Palatul Buckingham din Londra, a fost recompensată pentru cariera sa de 17 ani în industria modei, informează BBC.

Sursa foto: mirror.co.uk

David Beckham, soţul Victoriei Beckham, a primit aceeaşi decoraţie, OBE, în anul 2013.

Fosta campioană de heptatlon Jessica Ennis-Hill a primit în cadrul aceleiaşi ceremonii titlul de Dame, iar actorul Mark Rylance a primit titlul de cavaler.

A fost o plăcere absolută pentru mine să mă aflu la Buckingham Palace astăzi. Sunt mândră că sunt cetăţean britanic, mă simt onorată să primesc decoraţia OBE din mâinile prinţului William”, a declarat Victoria Beckham.

Dacă ai aspiraţii înalte şi munceşti din greu pentru ele, poţi să realizezi lucruri mari. Sunt fericită că am participat la acest eveniment special cu părinţii şi soţul meu. Fără dragostea şi sprijinul lor, nimic din toate aceste lucruri nu ar fi fost posibile”, a adăugat ea.

După ce a dominat industria muzicală în calitate de membră a grupului Spice Girls, Victoria Beckham a devenit o personalitate marcată şi în industria modei.

Creaţiile sale vestimentare sunt purtate de unele dintre cele mai cunoscute actriţe de la Hollywood, precum Cameron Diaz, Anna Kendrick şi Kate Winslet.

Victoria Beckham este apreciată şi pentru acţiunile sale umanitare şi a primit titlul de ambasador al bunăvoinţei pentru ONUSIDA, un program al Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU) care luptă împotriva pandemiei de HIV/ SIDA.

Victoria Beckham, membră a fostului grup Spice Girls, are succes de mai mulţi ani cu propria ei casă de modă. Ea şi-a lansat afacerea de modă în anul 2008, iar în 2011 a câştigat British Fashion Award pentru cel mai bun brand de designer al anului.

Anul trecut, brandul Beckham a fost estimat la 500 de milioane de lire sterline, echivalentul a peste 630 de milioane de euro.

Victoria Beckham s-a căsătorit cu fostul fotbalist englez David Beckham în anul 1999 şi au împreună trei fii şi o fiică - Brooklyn, născut pe 4 martie 1999, Romeo, născut pe 1 septembrie 2002, Cruz, născut pe 20 februarie 2005, şi Harper, născută pe 10 iulie 2011.

În articolul

Victoria Beckham, decorată de prinţului William în rang de Ofiţer. Primele declarații ale vedetei: ”Dacă ai aspiraţii înalte şi..."

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un japonez stabilit în România arată cât de mult a plătit pentru un coş de cumpărături în ţara lui natală
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Decizie radicală luată de prietena de suflet a lui Ion Ţiriac! E gata să lase totul în urmă: „M-am hotărât!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x