VIDEO: Meniu de DIVĂ! Iat-o pe Angelina Jolie cum mănâncă greieri și scorpioni! Imagini incredibile

Publicat pe 21.02.2017 la 09:34 Actualizat pe 21.02.2017 la 13:56

Diva de la Hollywood a mancat tarantule si i-a lasat pe toti masca!

youtube

Aflată în Cambodgia, alături de copiii ei, Angelina Jolie a gustat din specialitățile culinare specifice. Fosta soție a lui Brad Pitt i-a lăsat pe toți mască în momentul în care a început să mănânce tarantule, dându-le apoi și copiilor ei.

Actriţa americană Angelina Jolie a gătit tarantule pentru ea şi copiii ei, în Cambodgia, într-o emisiune de televiziune ce a fost transmisă în direct de BBC.

Vedeta americană, în vârstă de 41 de ani, se află în prezent în Cambodgia pentru a promova cel mai recent film pe care l-a regizat, intitulat ”First They Killed My Father: A Daughter of Cambodia Remembers”, şi a demonstrat în acea emisiune TV faptul că este familiarizată cu delicatesele locale, inclusiv cu arahnidele, scorpionii şi greierii prăjiţi.

Angelina Jolie a făcut o demonstraţie în faţa copiilor ei şi a jurnaliştilor de la BBC World News, pentru a le arăta modul în care se prepară şi se mănâncă aceste specialităţi gastronomice cambodgiene.

Vedeţi partea aceea dură unde se află dinţii? Trebuie să le scoatem colţii. Credeam că «gândacii» au făcut parte întotdeauna din dieta din Cambodgia, dar apoi mi-am spus că există un adevăr în poveştile despre supravieţuirea din timpul războiului, când, bineînţeles, oamenii erau afectaţi de foamete şi au putut să supravieţuiască mâncând astfel de preparate. Şi iată că au reuşit să supravieţuiască”, a spus Angelina Jolie.

Angelina Jolie a mâncat pentru prima dată insecte şi arahnide atunci când l-a adoptat pe fiul ei Maddox din Cambodgia. Vedeta americană a explicat şi modul în care occidentalii ar trebui să înceapă să se familiarizeze cu aceste preparate.

”Am mâncat aşa ceva atunci când am venit pentru prima dată în această ţară. Trebuie să începi cu greieri. Greieri şi o bere, abia apoi poţi să treci la tarantule”, a explicat celebra actriţă.

Angelina a făcut şi o dezvăluire, spunând că preferă păianjenii în locul scorpionilor, deoarece păianjenii au ”o aromă bună” şi sunt mai uşor de mestecat: ”Păianjenii sunt de fapt chiar buni, au o aromă bună. În schimb, e greu să mesteci un scorpion”.

Însă copiii ei nu au fost de aceeaşi părere şi au spus că insectele prăjite de mama lor au gustul ”unor chipsuri lipsite de aromă”.

”Au gustul unor chipsuri uscate. Da, seamănă cu nişte chipsuri lipsite de aromă”, a spus Knox, unul dintre copiii vedetei americane.

Angelina Jolie, trimis special al Înaltului Comandament al ONU pentru Refugiaţi, a vizitat Cambodgia pentru prima data în anul 2001, pentru filmările de la pelicula ”Lara Croft: Tomb Raider”. Ulterior, a adoptat un copil din această ţară, Maddox.

Filmul ” First They Killed My Father” este o adaptare a volumului de memorii omonim semnat de Loung Ung şi descrie o îngrozitoare poveste de război – genocidul Kmerilor Roşii, relatată din perspectiva unui copil. Angelina Jolie este coscenarist, producător şi regizor al acestui proiect cinematografic.

Loung Unf avea vârsta de cinci ani când a fost nevoită să îşi părăsească locuinţa din capitala Cambodgiei, Phnom Penh, alături de familia ei, din cauza Kmerilor Roşii, regimul care a condus ţara în perioada 1975 – 1979, când se afla la putere Pol Pot.

A fost estimat că în acea perioadă au murit aproximativ două milioane de oameni, în jur de un sfert din populaţie, aceştia fiind ucişi de regim sau decedând din cauza foametei şi a extenuării.

În film predomină limba khmeră, iar Angelina Jolie a spus că deşi îşi doreşte ca lumea ”largă” să înţeleagă mai bine evenimentele petrecute în Cambodgia, speră că pelicula va avea efecte şi în această ţară.

Imaginile video au devenit virale!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În articolul

VIDEO: Meniu de DIVĂ! Iat-o pe Angelina Jolie cum mănâncă greieri și scorpioni! Imagini incredibile

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 11 mai 2024. Berbecii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cât costă un burger cu carne de crocodil: "Trebuie doar puţin rumenit. Românii au gusturi bune la mâncare"
a1.ro
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
HelloTaste.ro
Churros cu sos de ciocolată. Rețetă de gogoși spaniole
Catine
Cu ce zodie se potrivește Balanța cel mai bine în căsătorie. Nativii cu care au compatibilitate perfectă
useit.ro
O „furtună geomagnetică severă” ar putea afecta rețelele de telefonie mobilă și Internetul. E prima dată în ultimii 20 de ani când se întâmpla așa ceva
as.ro
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai
MediCOOL
Surse vegetale de calciu. Beneficiile pe care le pot aduce alimentației
Spynews
Restaurantul care taxează clienții care nu mănâncă tot din farfurie. Ce sumă trebuie să achite și de ce se ia această măsură
DeParinti
8 sfaturi care te ajută să rămâi mai repede gravidă
MediCOOL
Alimente pentru sănătatea colonului. Cum pot sprijini funcțiile sistemului digestiv
HelloTaste
Budincă cu șuncă și legume. Rețeta simplă și rapidă
x