CulTOUR
CulTour 2021: Anca Androne dezvăluie cum este ea în rolul de mamă. Ce sfat important îi dă fetiței sale, Lara

Publicat pe 05.02.2021 la 17:06. Actualizat pe 05.02.2021 la 18:50

Îndrăgita actriță din serialul „Adela” a revenit în emisiunea CulTour cu noi devăluiri exclusive. Despre cum este Anca Androne în rolul de mamă și ce relație are cu fetița ei, Lara, afli numai la Happy Channel.

Anca Androne, interpreta Deliei din serialul „Adela” a vorbit despre viața de mămică

Anca Androne îi dă viață Deliei, sora lui Paul Andronic din serialul „Adela”. Anca Androne nu este pentru prima dată invitata specială a gazdelor emisiunii Criss și Vlad, însă de această dată va atinge o latură cât se poate de sensibilă: maternitatea.

Pe lângă o carieră împlinită, frumoasa actriță are și o familie fericită. Micuța Lara este lumina ochilor ei, persoana căreia îi va dedica mereu toată dragostea și susținerea necondiționată. După o zi încărcată, fetița are mereu puterea de a-i reda zâmbetul pe buze.

Din vorbele sale, ne putem da seama că Anca Andronic este o persoană extrem de caldă și sufletistă. Îi pasă mereu de problemele și nevoile celorlalți. Ea mărturisește că înainte de a deveni mămică, prietenii erau întotdeauna prioritari:

„Am avut o perioadă, până să o am pe Lara, în care am avut extrem de multă grijă pentru prietenii mei. Am fost disponibilă absolut total. Mi-am dedicat multe ore din viață prietenilor.”

Cum este Anca Androne în rolul de mamă

Anca Androne recunoaște că sentimentul ei matern poate fi dus la extrem uneori. Își dă seama că este mult prea protectivă cu fiica ei și observă același lucru în jurul său. Consideră că motivul este faptul că generația sa nu a fost crescută așa.

„Probabil sunt mult mai atentă decât ar trebui. Am descoperit, vorbind cu alți părinți de vârsta mea, că suntem o generație ai căror părinți nu au fost atât de atenți la noi și atunci noi avem o tendință de a exagera puțin.”, este de părere vedeta.

În același timp, realizează că uneori poate că nu are cele mai bune reacții. La fel ca în cazul oricui, stresul și oboseala își spun cuvântul. Din cauza acestor factori, actrița poate deveni irascibilă și ridică tonul la micuța ei. Totuși, își dă mereu seama că greșește și face tot posibilul ca astfel de momente să fie cât mai rare.

Anca se teme de faptul că Lara va crește, iar relația lor s-ar putea răci:

„Încerc să mă bucur de ea cât pot de mult. De anii aceștia când e mică și ne acceptă și ne vrea în preajmă.”

Întrebată cine este persoana care o face să râdă cel mai mult, răspunsul a fost unul cât se poate de previzibil: Lara.​

Ce sfat îi dă Anca Androne fiicei sale

În mod paradoxal, deși are o vastă experiență de viață, vedeta în vârstă de 47 de ani se abține, în general din a da sfaturi. Regula se aplică și în privința fiicei sale. Anca Androne este de părere că fiecare om are propriul său destin, pe care singuri trebuie să îl descoperim:

„Cu cât înaintez în vârstă cu atât nu știu ce să zic altora. Lumea se schimbă rapid. Orice ți-ar spune părinții tu nu poți să treci prin experiența lor.”

Pe de altă parte, lucrul pe care Anca Androne nu îl poate suporta este minciuna. Aceasta pornește de la momentul în care nu mai ești sincer cu tine însăți.

„Cât pot de mult sunt onestă. Nu cred că m-am mințit vreodată. Dacă am fost într-un proiect sau situație nu neapărat excepțională, mi-am recunoscut, în primul rând mie că nu e. Nu m-am mințit că fac un lucru extraordinar dacă nu era.(...)A devenit un fel de normalitate ca oficial să se mintă, neoficial să știm că de fapt nu e așa.”

Nu rata serialul Adela, joi, de la ora 20:30, pe Antena 1!

Citește și:
În articolul

CulTour 2021: Anca Androne dezvăluie cum este ea în rolul de mamă.

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp