Cautare: 798 rezultate dupa tagul "cultour"

Paul Ipate, într-un interviu care te va inspira!

acum 49 zile

 Este actor și fost concurent la Asia Express. Este sincer, carismatic, cu simțul umorului și nu în ultimul rând...un familist convins. Vei simți o reală plăcere să îl asculți pe nimeni altul decât Paul Ipate, care a răspuns provocării CulTour . După...

La o discuție cu Mirela Boureanu Vaida!

acum 61 zile

Provocarea Cultour iti da sansa de a afla cele mai interesante si nebănuite lucruri despre vedetele tale preferate. În familia Cultour, a intrat si Mirela Boureanu Vaida, realizator tv, solist vocal și...mămică. Câte nu face faimoasa vedetă! Curajoasă și ambițioasă, Mirela Boureanu Vaida a răspuns, fără menajări, întrebărilor Cultour.

Frumoasa Aylin Cadîr îndeamnă femeile să-și îmbrățișeze feminitatea!

acum 63 zile

S-a remarcat în anul 2002 în cadrul concursului de talente „Alege Asia”. A ajuns să cunoască faima odată cu înființarea formației Pops, alături de Diana Bișinicu, Minola Anthea Szikszay și Tina Geru. Acum se dedică în totalitate teatrului și...băieților din viața ei. Aylin Cadîr, că despre ea este vorba, a fost invitată la Cultour.

Jocul Continuă fraza, cu actrița Ilona Brezoianu

acum 66 zile

Actrița Ilona Brezoianu participă la "Continuă fraza", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii CulTour.

Actrița Ilona Brezoianu, portret din 61 de întrebări la CulTour

acum 66 zile

Actrița Ilona Brezoianu a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori s-o cunoască mai bine.

Jocul Continuă fraza, cu Minodora

acum 66 zile

Minodora participă la "Continuă fraza", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii CulTour.

Minodora, portret din 61 de întrebări la CulTour

acum 66 zile

Minodora a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori s-o cunoască mai bine.

Fă cunoștință cu frumoasa Alina Ceușan!

acum 67 zile

Că este frumoasă, știai deja. Că este faimoasă, știe toată lumea. Că este o competitoare de temut la Asia Express, ai putut observa. Care sunt lucrurile pe care nu le știai despre Alina Ceușan? Provocarea Cultour a fost prilejul perfect pentru fani de a pătrunde în mintea vedetei.

Criss și Vlad sărbătoresc cei mai frumoși 8 ani din viața lor!

acum 67 zile

Îi știi de pe vremea când jucau în serialul-fenomen ''Pariu cu viața''. Încă de atunci, de la începuturile carierei lor în actorie, cei doi se iubesc nebunește. Sau mai bine spus, se iubesc ca doi copii.

Jocul Continuă fraza, cu Alina Ceușan

acum 69 zile

Alina Ceușan participă la "Continuă fraza", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii CulTour.

Alina Ceușan, portret din 61 de întrebări la CulTour

acum 69 zile

Alina Ceușan a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori s-o cunoască mai bine.

Monica Davidescu, un real exemplu de femeie!

acum 69 zile

Actrița Monica Davidescu își pune viața pe tavă într-un interviu acordat ca răspuns al provocării Cultour. Artista nu a ezitat să vorbească despre familie și carieră. Din discuții nu puteau să lipsească proiectele pe care le are cu soțul ei, Aurelian Temișan.

Monica Davidescu, portret din 61 de întrebări la CulTour

acum 70 zile

Actrita Monica Davidescu a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori s-o cunoască mai bine.

Carmen Grebenişan, portret din 61 de întrebări la CulTour

acum 77 zile

Carmen Grebenişan, concurenta la Asia Express - Drumul Comorilor, a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori s-o cunoască mai bine.

Anii au trecut, dar ei simt la fel! Vlad și Criss, de 8 ani împreună!

acum 78 zile

Cine a zis că nu s-a găsit rețeta relației perfecte? Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu sunt dovada vie că ea există. Cei doi formează un cuplu de 8 ani de zile.

Maia Morgenstern, portret din 61 de întrebări la CulTour

acum 80 zile

Maia Morgenstern a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori s-o cunoască mai bine pe actriță.

Ana Ciontea, portret din 61 de întrebări la CulTour

acum 81 zile

Ana Ciontea a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori s-o cunoască mai bine pe actriță.

Sandra Izbașa, portret din 61 de întrebări la CulTour

acum 82 zile

Sandra Izbașa a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori s-o cunoască mai bine pe sportivă.

Irina Margareta Nistor, portret din 61 de întrebări la CulTour

acum 83 zile

Irina Margareta Nistor a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori s-o cunoască mai bine pe criticul de film.

Cristina Ciobănașu, portret din 61 de întrebări la CulTour

acum 84 zile

Cristina Ciobănașu a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori s-o cunoască mai bine pe actriță.

1
2
3
4
5
»