CulTOUR
CulTour 2021: Ce mai face și cum arată Oana Cârmaciu, actrița din serialul Sacrificiul, care a devenit mămica unui superb băiețel

Publicat pe 21.06.2021 la 16:40. Actualizat pe 21.06.2021 la 17:05

A trecut aproximativ un an și o lună de când actrița Oana Cârmaciu, din serialul "Sacrificiul", a născut. Invitată în emisiunea CulTour, Alexandra Gherman a fost curioasă să afle cum s-a descurcat actrița în rolul de mămică și cum i s-a schimbat viața.

Oana Cârmaciu

Antena 1

De pe paltourile de filmare, la ore în șir petrecute alături de copilul său minunat, cam așa a fost trecerea actriței din serialul Sacrificiul, care în urmă cu mai bine de un an îl aducea pe lume pe băiatul său. Aceasta povestea pe vremea când era însărcinată că a fost o mare surpriză pentru ea să afle că poartă în pântec o viață și că va deveni mamă, însă a îmbrățișat cu inima deschisă minunea care a venit către ea și partenerul său de viață.

Actrița principală a serialului „Sacrificiul” arată în prezent cum nu se poate mai bine. De când i-a dat naștere lui Filip, primul ei copil, aceasta nu a avut probleme cu greutatea, ba chiar la 9 luni după a fost văzută în costum de baie și arăta senzațional.

Viața de mămică a Oanei Cârmaciu. Cum se descurcă actrița

Actrița Oana Cârmaciu vorbește despte cum i se pare rolul de mamă: "În fiecare zi înveți câte ceva, te adaptezi situației. Nu e ceva complicat (n.r rolul de mamă), e solicitant pentru că este 24/7. Mă așteptam să fie mult mai complicat, însă nu, ceea ce m-a ajutat", povestește actrița.

Oana povestește că se aștepta să îi fie foarte greu să crească copilașul și asta pentru că a auzit nenumărate femei care erau epuizate de "munca de mamă", însă ea a privit cu alți ochi experiența și s-a descurcat lăudabil.

Aceasta mărturisește că a păstrat un singur ritual pentru Filip încă de când era nou-născut până în prezent: "Masajul de după baie".

Urmăește videoclipul de mai sus pentru a afla cum este viața de mămică a protagonistei din serialul Sacrificiul.

În articolul

CulTour 2021: Ce mai face și cum arată Oana Cârmaciu, actrița din serialul Sacrificiul, care a devenit mămica unui superb băiețel

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp