CulTOUR
CulTour 2021: Detalii din spatelele camerelor de filmat despre personajele interpretate de Vlad Gherman și Dominique Lăcătuș

Publicat pe 21.04.2021 la 15:00. Actualizat pe 21.04.2021 la 18:22

Această ediție marca CulTour este cu adevărat specială. Descoperim mai multe detalii despre personajul interpretat de Vlad Gherman, gazda emisiunii noastre, dar și despre Dominique Lăcătuș.

Vlad Gherman și Dominique Lăcătuș vin astăzi la CulTour pentru un interviu despre rolurile pe care le interpretează în serialul "Adela": Călin și Tania

TV Happy

Adela, în fiecare joi, de la 20:30, pe Antena 1!

Vlad Gherman interpretează rolul lui Călin, cel mai bun prieten al lui Mihai (Alecsandru Dunaev), protagonistul serialului „Adela”, iar proaspăta debutantă în lumea serialelor românești, Dominique Lăcătuș, o înfățișează pe Tania, secretara lui Paul (Mihai Călin).

În cadrul interviului CulTour, cei doi actori ne-au oferit mai multe detalii din spatele camerelor de filmat, ce au în comun cu personajele și cât de greu le-a fost să se identifice cu rolurile interpretate.

Despre personajele din serialul "Adela", Călin și Tania

Simpaticul și carismaticul Vlad a povestit cu drag despre personajul pe care îl interpretează în serialul „Adela” și despre relația pe care acesta o are cu Mihai, relație de prietenie care s-a creat și în viața reală între cei doi actori.

Noi trebuie să aducem personajului și o chestie veridică, iar eu, Vlad Gherman, sunt puțin „nebun” și i-am dat din nebunia mea și lui Călin.

Vlad a fost mai mult decât entuziasmat când a aflat că a obținut rolul, mai ales că și-a dorit foarte mult să-l joace pe Călin, fiind un personaj cu totul diferit de ce a jucat până acum. Actorul mărturisește că rolul din “Adela” i se potrivește de minune, dar cu toate acestea l-a adus în situații în care nu a mai fost ca actor.

Călin e un personaj simpatic, e foarte inteligent și sensibil. Îmi este ușor să-l interpretez și îmi sunt dragi toate situațiile prin care trec alături de partenerul de scene, Mihai.

Vlad mărturisește că din prima secundă, încă de la repetiții, s-a creat o conexiune foarte puternică între el și Alecsandru Dunaev, motiv pentru care filmare secvențelor se petrece într-un mod natural și firesc și personajele devin cu adevărat credibile pentru telespectatori.

Sunt multe întrebări despre personaj pe care nu le găsești exact în scenariu și până la urmă asta e meseria unui actor, să-și pună întrebări la care nimeni nu are un răspuns exact. Ajungi în momentul în care îți dai singur anumite răspunsuri și ajungi să construiesc personajul așa cum îți dorești.

Dominique Lăcătuș, fiica marelui fotbalist, a oferit la rândul său un scurt interviu despre personajul ei din „Adela”.

Dominique afirmă că rolul a luat-o prin surprindere în cel mai plăcut mod posibil. Mărturisește că se identifică cu multe din reacțiile Taniei, reacțiile unei fete relativ liniștite care se transformă total în momentul în care este pusă într-o situație neplăcută.

Cu toate acestea, rolul i-a și dat și de furcă pentru că este un personaj în care dicția ei trebuie să fie perfectă. Un lucru destul de dificil pentru un actor care a trăit ani de zile și s-a format într-o altă țară decât cea natală. Actrița povestește că Tania este o adevărată provocare, care a îndemnat-o la foarte multe ore de muncă în afară platourilor de filmare.

Am lucrat de acasă foarte mult și m-am pus pe mine în situațiile personajului meu. Am vrut să înțeleg de ce reacționează într-un anumit fel.

Nu rata serialul Adela, în fiecare joi, de la 20:30, pe Antena 1!

Citește și:
În articolul

CulTour 2021: Detalii din spatelele camerelor de filmat despre personajele interpretate de Vlad Gherman și Dominique Lăcătuș

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp