CulTOUR
CulTour 2021: Legenta teatrului românesc, Romică Țociu, vorbește despre cea mai iubită femeie, mama

Publicat pe 30.03.2021 la 16:44. Actualizat pe 30.03.2021 la 16:48

Cu ocazia lunii martie, cunoscută ca „Luna Femeii”, gazdele emisiunii CulTour au stat de vorbă cu una dintre legendele teatrului românesc de comediu, Romică Țociu, pentru a afla care sunt cele mai importante femei din viața acestuia și lucrurile care l-au motivat în viața pentru a atinge succesul.

Marele actor, Romică Țociu, în cadrul interviului pentru CulTour 2021

TV Happy

Marele actor al teatrului și omul de divertisment Romică Țociu a acceptat cu drag provocarea CulTour și într-una dintre pauzele de la filmările “Te cunosc de undeva”, a oferit un interviu în exclusivitate pentru Happy Channel. Respectabilul actor a vorbit sincer despre cele mai importante femei din viața sa, dar în special despre mama, femeia care ne-a oferit dragoste înaintea tuturor.

Cea mai importantă femeie din viața actorului

Prima și cea mai importantă femeie din viața lui Romică Țociu este mama. Actorul a vorbit cu dragoste în inimă despre femeia care stă la baza omului de astăzi, mama. Domnul Țociu se consideră un norocos pentru că mama sa încă trăiește, în ciuda faptului că nu a putut să o aducă la București din dorința mamei sale, se bucură că e în viață și că e sănătoasă.

Cel mai frumos lucru este că mama trăiește. Mama mi-a spus să n-o iau din Craiova, acolo sunt toate amintirile ei, toate rudele care încă mai trăiesc. Mă bucur că e sănătoasă.

Romică Țociu mărturisește că de la mama, dar și de la familia lui a învățat că doar prin muncă poți să reușești în viață. Că dedicarea este cel mai important lucru pentru o carieră de succes. Mama actorului a fost asistentă medicală aproape 40 de ani, într-un spital în care condițiile nu erau deloc favorabile. Actorul susține că părinții lui au fost oamenii care au făcut cele mai multe compromisuri pentru a-i fi bine lui.

Mama a fost foarte dură cu mine. Eram încă puști și obișnuiam să mai ies cu fete, dar ea venea după mine țipând să mă duc acasă. Dacă cumva făceam vreo prostie la liceu, care era aproape de spitalul mamei, venea într-un suflet la liceu.

În ciuda faptului că mama actorului a fost destul de severă cu acesta, domnul Țociu recunoaște că mama lui emană o bunătate extraordinară. Bunătate pe care acesta a transmis-o la rândul lui în familia pe care și-a format-o.

Bunătate pe care o are și Nicoleta, soția mea. Cred că mama ar fi vrut să mă iubească mai mult sau să-mi arate mai mult decât a reușit, dar vremurile erau destul de grele.

Actorul povestește cu emoție că unul dintre marile lui grete este că tatăl său nu a reușit să-l vadă cu adevărat în floarea vârstei, când a început să aibă succes. Deși l-a pierdut destul de vreme pe tatăl său, a reușit să se pună rapid pe picioare cu ajutorul femei care i-a schimbat destinul în viață, doamna Draga Olteanu-Matei.

Romică Țociu consideră că cele mai importante femei din viața lui fac parte din ceea ce este astăzi, fiecare în parte a avut o contribuție semnificativă, de la mama lui, la colegele de scenă, până la iubita lui soție, Nicoleta.

Citește și:
În articolul

CulTour 2021: Legenta teatrului românesc, Romică Țociu, vorbește despre cea mai iubită femeie, mama

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp