CulTOUR
CulTour 2021: Mihai Călin, povestea drumului către actorie: "Am auzit că e un teatru studențesc acolo și am vrut să mă las de facultate"

Publicat pe 06.07.2021 la 17:50. Actualizat pe 22.07.2021 la 18:51

Mihai Călin a acceptat invitația lui Criss și a lui Vlad de a sta de vorbă cu cei doi actori în cadrul emisiunii CulTour. Ce lucruri interesante a avut de spus Mihai despre drumul său în actorie.

Mihai Călin

Happy

Pe Mihai Călin îl cunoaștem prin intermediul serialului Adela, acolo unde povestea s-a învârtit în jurul aveii și a familiei sale. Însă, puțini au avut ocazia de a cunoaște puțin din viața reală a actorului excepțional.

În interviul pentru CulTour, Mihai Călin a început prin a poveti cum a ajuns să facă actorie, dar și cum tatăl său a avut un rol extrem de important în parcursul său. De la aramtă, la actorie nu a fpst decât un pas și asta pentru că talentul și-a spus cuvântul în orice moment al vieții.

Actorul povestește că s-a îndrăgostit iremediabil de teatru după ce a descoperit un teatru studențesc: "Am vrut să mă las de facultate. Pe vremea aia nu aveai voie să te înscrii la o altă facultate (...). Erau cam patru locuri la teatru și vreo 500 de candidați. Foarte greu intrai acolo. (...). Până la urmă s-au întâmplat lucrurile firesc", spune Mihai Călin.

Urmărește videoclipul de mai sus pentru a afla mai multe detalii din viața actorului, dar și continuarea pe AntenaPlay.

Mihai Călin a obținut premiul pentru cel mai bun actor

Mihai Călin, celebrul actor care face parte din distribuția serialului "Adela", a câștigat premiul pentru cel mai bun actor în rol principal. Alături de el, și Diana Cavallioti a primit premiul pentru cea mai bună actriță în rol principal. Atât ea, cât și Mihai Călin au primit aceste premii pentru rolurilor lor din filmul "5 Minute".

Cel care a prezentat cea de-a XV-a ediție din Gala Premiilor Gopo 2021 a fost Adrian Nicolae, care a venit cu o serie de glume și poante.

Printre glumele deștepte care au dominat seara s-au numărat: "Cinematografia română e ca ursul carpatin, ambele sunt protejate de statul român" și "Cinematografia română este ca videochatul: se face aici, dar e mai mult pentru străini".

În cadrul Galei Premiilor Gopo 2021, au cântat Bogdan M. Simion, violoncelistul Andrei Cavassi și trupa Om la Lună, potrivit News.ro.

În articolul

CulTour 2021: Mihai Călin, povestea drumului către actorie

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp