CulTOUR
CulTour 2021: Oana Moșneagu vorbește despre femei de succes și despre lucrurile care o fac fericită

Publicat pe 06.04.2021 la 16:53. Actualizat pe 06.04.2021 la 17:44

Luna martie este plină de surprize pentru telespectatorii Happy Channel! După un număr considerabil de bărbați celebrii care au povestit despre ce înseamnă pentru ei Ziua Femeii, Criss și Vlad au invitat în cadrul emisiunii CulTour și cele mai de succes femei ale momentului.

Oana Moșneagu, antagonista serialului Adela, revine la CulTour pentru un interviu plin de emoție și carismă

TV Happy

Nu rata serialul Adela, în fiecare joi, de la 20:30, pe Antena 1!

Una dintre actrițele principale ale noului serial „Adela”, Oana Moșneagu, a oferit un interviu în exclusivitatea pentru emisiunea CulTour. Actrița cunoscută pentru rolul ei din „Sacrificiul” a răspuns unui set de întrebări pregătite de gazdele emisiunii, Criss și Vlad.

Oana Moșneagu interpetează în producția „Adela” rolul „Andreei”, un personaj cu o personalitate destul de diferită de a actriței. Actrița și-a deschis inima în fața telespectatorilor și a vorbit cu drag despre cele ma iubite femei din viața sa și despre micile lucruri care o fac fericită zilnic.

Ca orice om, care de cele mai multe ori se ghidează în viață după câteva mari personalități ale lumii, la fel și Oana Moșneagu. Actrița și-a setat trei mari exemple în viață, pentru fiecare aspect al vieții: Maica Tereza pentru partea spirituală, Meryl Streep pentru carieră și Cleopatra pentru putere și seducție.

Succesul pentru Oana Moșneagu

Oana vede succesul ca pe ceva relativ și subiectiv. Frumoasa actriță este de părere că fiecare femeie oferă o altă definiție pentru succes, motiv pentru care de cele mai multe ori ce contează cu adevărat este dacă te simți de succes prin ceea ce faci în fiecare zi în viața ta.

Pentru mine înseamnă succes să ajung acolo unde mi-am dorit și mai mult decât atât, să mă pot bucura de lucrul ăla. Noi ca oameni avem tendința de a alerga după succes, până îl avem și suntem nefericiți.

De asemenea, artista vede succesul ca pe ceva al cărui control îl poți pierde foarte ușor dacă nu ești atent. De cele mai multe ori suntem atât de porniți pe ideea de succes, încât pierdem din vedere foarte multe aspecte ale vieții, și ușor, ușor ajungem să fim nefericiți. Succesul de cele mai multe ori se împarte pe mai multe planuri, și uneori cariera acaparează viața personală.

Cumva asociez succesul cu fericirea. Nu prea văd posibil succesul pe un singur plan. Nu poți să ai succes pe un singur plan și tu să fii fericit.

Oana mărturisește că întotdeauna vei fi nevoit să faci o alegere, în fiecare zi alegi în ce lucru îți investești mai mult timpul, pe un plan sau pe un altul. Acesta este și motivul pentru care uneori pe un plan vei fi pe un plus, și pe altul pe minus.

De multe ori am impresia că noi ca femei avem tendința de a ne concentra mai mult pe partea personală. Cu toate acestea mă consider un om fericit cu tot ce fac, un om de succes.

Nu rata serialul Adela, în fiecare joi, de la 20:30, pe Antena 1!

Citește și:
În articolul

CulTour 2021: Oana Moșneagu vorbește despre femei de succes și despre lucrurile care o fac fericită

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp