CulTOUR
CulTour 2022: Criss și Vlad vorbesc despre secretele fericirii. De ce este important să ne găsim cu toții sursa de bucurie în fiecare zi

Publicat pe 20.01.2022 la 10:18. Actualizat pe 20.01.2022 la 17:54

Criss și Vlad vorbesc în cea mai nouă ediție CulTour 2022 despre secretul fericirii. Ce îi face pe oameni bucuroși și dornici să înceapă o nouă zi, dar și de ce este important să ne găsim sursa de zâmbete atunci când simțim că nu mai putem.

Criss și Vlad vorbesc despre secretele fericirii

Instagram/Cristina Ciobanasu

“Eu anul ăsta vreau să zâmbesc mai mult, îmi propun să-mi fac timp pentru mine.”, începe Criss emisiunea CulTour de astăzi.

“Eu îmi propun să râd mai mult și să le spun mai des oamenilor că îi iubesc.”, spune și Vlad.

“Dragilor, de azi înainte, în fiecare joi, încercăm să aducem pentru voi oameni care să ne împărtășească din experiența lor și care să ne vorbească despre efectele wow ale gândirii pozitive.”, continuă Criss prezentarea.

Criss și Vlad vorbesc despre secretele fericirii la CulTour 2022

“Nu e întotdeauna ușor să fii de dimineață până seara cu zâmbetul pe buze, dar aici, la CulTour, vom afla mici secrete care să ne ajute să găsim bucuria în lucruri mărunte, să apreciem mai mult ceea ce avem și ceea ce suntem.”, spune Vlad.

“În ediția de astăzi, vom cere sfaturi specialistului care ne va explica de ce merităm în general să fim fericiți. Dar înainte de toate, o invităm pe Alina Pușcaș să ne spună unde și cum își găsește ea fericirea.”, explică Criss.

“Sunt fericită pe toate planurile, în momentul ăsta. Îmi doresc să rămân așa. Mi-aș dori să mai am un film, două. Am mai multe pasiuni, televiziunea, dansul...Pe partea personală, îmi doresc să rămân așa cum a fost toți anii ăștia și e perfect.”, spune Alina Pușcaș.

“Dacă e să-mi spui 3 melodii care îți aduc întotdeauna o stare bună?”, întreabă Alexandra Gherman.

“Happy, Freedom și Taylor Swift, Bruno Mars, The Weekend, îmi dă o stare de împrietenire. Lenny Kravitz.”, spune Alina Pușcaș.

“Tu crezi în gândirea pozitivă ?”, întreabă Alexandra Gherman.

“Da, doamne, mi se pare extrem de important. Eu cu această gândire pozitivă mi-am îndeplinit 80% din lista de dorințe. Am o listă fizică. Pe mine m-au ajutat listele. Atunci când eram cu dansul, mi-am pus pe listă să câștig.

Trebuie să muncești pentru dorințe. Am citit o chestie foarte drăguță și o recomand. Dacă ți-ai făcut o listă acum și nu s-a îndeplinit într-un an, trebuie să stai acolo. Trebuie luptat, adăugat, trebuie să ai tot timpul țeluri. Dacă nu ai țeluri, te plafonezi. Îți semnezi testamentul. Trebuie să existe acolo. Pe măsură ce vezi că se îndeplinesc, trebuie să te bucuri.”, spune Alina Pușcaș.

Cristiana Trifu, psihoterapeut, despre secretul fericrii într-o discuție cu Alexandra Gherman

“De ce merităm să fim fericiți?”, întreabă Alexandra Gherman.

“De ce nu am merita, fiecare om e unic și special, fericirea e o alegere, e accesibilă, o viață avem și e cel mai important să ne bucurăm de ea. Este în puterea noastră să alegem cum reacționăm în fața provocărilor.”, spune Cristiana Trifu, psihoterapeut.

“Și crezi că e posibil ca noi să nu alegem să fim fericiți?”, întreabă Alexandra.

“Pe de-o parte, simțim că nu merităm coronița de la școală, poți să te bucuri dacă ai anumite rezultate, poate să fie ceva cultural, o reminiscență a comunismului. Nu trebuia să te arăți prea fericit pentru că erai urmărit.”, spune psihoterapeutul.

“Chiar dacă uneori e greu, e dificil, de fiecare dată când alegem să fim fericiți, devine mai ușor și mai integrant.”, continuă aceasta.

În articolul

CulTour 2022: Criss și Vlad vorbesc despre secretele fericirii. De ce este important să ne găsim cu toții sursa de bucurie în fiecare zi

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp