Happy People
Actorul Ali Gözüşirin calcă pe urmele lui Can Yaman. A devenit extrem de îndrăgit în Italia

Publicat pe 22.04.2024 la 17:22. Actualizat pe 22.04.2024 la 18:27

Actorii turci încep să devină din ce în ce mai îndrăgiți în lumea întreagă. După Can Yaman care a cucerit Italia, a venit rândul actorului Ali Gözüşirin să îi calce pe urme.

Actorul Ali Gözüşirin calcă pe urmele lui Can Yaman

Instagram

Ali Gözüşiren s-a născut în 1995 și a apărut pe micile ecrane din 2018. Pe actor fanii l-au putut urmări în seriale precum Her Yerde Sen, Uyanış Büyük Selçuklu, Rise of Empires Ottoman. Și-a început această călătorie cu serialul Ufak Tefek Cinayetler, dar a apărut și în filmul Sevmek Yüzden.

Actorul Ali Gözüşiren calcă pe urmele lui Can Yaman

Se pare că recent numele acestuia a fost adăugat pe lista celebrităților din Turcia, faimoase în Italia. De asemenea, Demet Özdemir a reușit acest lucru. Într-un interviu recent, Ali Gözüşiren a oferit explicații legate de ideea de a deveni actor și cum a luat această decizie încă din copilărie.

View this post on Instagram

A post shared by Ali Gözüşirin (@aligozusirin)

Se pare că totul a pornit de la momentul în care a urmărit o piesă de teatru. Următoarele informații au venit legate de alte proiecte profesionale în care a participat. A făcut referire la rolul din comedia romantică Sevmek Yzunden lansată în luna martie. A subliniat că personajul său nu-și poate controla anumite sentimente și în final devine o victimă.

Are peste 400 de mii de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat aproape 200 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente sunt din vacanța pe care actorul o petrecere la momentul actual. A ales să viziteze Italia.

A început să joace în piese de teatru încă din liceu. Este absolvent al departamentului de relații internaționale de la Universitatea Istanbul Gelisim. A fost model și a participat în diverse prezentări de modă înainte de a se apuca de actorie. Producția Rise of Empires Ottoman i-a adus recunoaștere internațională, asta pentru că serialul este difuzat pe una dintre platformele de streaming.

A jucat de asemenea ca dansator într-un vidoclip muzical al artistei Irem Derici. Au urmat mai multe planuri profesionale alături de vedetă și ulterior a atras atenția producătorilor.

Ali Gözüşiren și-a condus fanii către un trecut personal pe rețelele sociale

Actorul și-a oferit o fotografie din copilărie în mediul online și fanii au reacționat imediat. De asemenea, a lăsat un mesaj în dreptul descrierii.

“Am cinci ani și o linie subțire de brânză în pâine.”, a scris acesta. A oferit explicații despre procesul pe care l-a urmat atunci când a fost adăugat în distribuția seriei Rise of Empires Ottoman.

Citește și:

“În drame istorice pregătirea fizică este provocatoare. Cu toate astea, pot să spun că eram deja un pic pregătit înainte. Pot spune că transform pregătirea fizică într-un avantaj datorită experienței mele cu călăria și lupta cu săbiile. În acest sezon am profitat de momente pentru a cunoaște personajul la un nivel mai personal.”, a povestit actorul.

Ali Gözüşiren a fost nevoit să filmeze mai multe scene în care vorbea românește. Spune că a fost fără doar și poate o provocare, însă a reușit să-și conducă rolul până la capăt.

“Ar fi fost bine dacă filmam doar în engleză, a trebuit să vorbesc și în română. Dacă nu era vorba și de pregătirea fizică, ar fi fost mult mai dificil. Trebuie să recunosc că am fost destul de anxios.”, a spus acesta, arată ranini.tv.

În articolul

Actorul Ali Gözüşirin calcă pe urmele lui Can Yaman. A devenit extrem de îndrăgit în Italia

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp