Happy People
Actrița İrem Helvacıoğlu își continuă planurile profesionale. Unde va putea fi văzută vedeta de data aceasta

Publicat pe 27.09.2024 la 15:22. Actualizat pe 27.09.2024 la 15:44

İrem Helvacıoğlu își continuă planurile profesionale cu un nou rol mult așteptat de către fani. Vezi despre ce este vorba.

Actrița Irem Helvacioglu își continuă planurile profesionale

Instagram

Mult așteptatul serial Karadut și-a întâlnit deja fanii. Printre actorii care fac parte din distribuție se numără și celebra İrem Helvacıoğlu. Aceasta joacă rolul Zuhal, un personaj care încearcă să iasă la lumină după o perioadă petrecută în întuneric. Traiectoria sa se schimbă cu adevărat odată ce întâlnește marea iubire.

Actrița İrem Helvacıoğlu își continuă planurile profesionale

Nu este pentru prima oară când vedeta se implică într-un proiect de asemenea anvergură și este fericită să fie din nou pe micile ecrane în fața fanilor. Va aduce în atenția publicului rolul Zuhal, o femeie care este înconjurată de regulile familiei Erdem și care va trece prin diferite teste impuse de viață.

View this post on Instagram

A post shared by İrem Helvacıoğlu (@iremhlvcioglu)

Are peste 4 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 200 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt proiecte în care s-a implicat recent, dar și o amintire din plan personal.

“Cu fiecare zi care trece avem mai multă iubire, dragoste, distracție și multe alte lucruri. Te iubesc atât de mult.”, a scris vedeta pe una dintre paginile de socializare. Ce știm despre personajul pe care vedeta urmează să-l interpreteze sunt următoarele.

Citește și:

Zuhal își construiesc succesul prin prisma dezvoltării personale, mai ales că a scris cărți de dragoste. În ciuda faptului că apare ca o femeie frumoasă, puternică și modernă, totul este ca o minciună în casa sa. E prinsă în rolul de femeie de casă ce încearcă să scape de sub protecția tatălui său, arată seriesturkish.com.

Responsabilitatea față de familie au transformat-o într-o femeie singură, dar care este pregătită să-și confrunte tatăl direct atunci când se așteaptă mai puțin acesta. Născută în 1990, İrem Helvacıoğlu a jucat de-a lungul timpului în producții care i-au crescut valoarea profesională. Printre acestea se numără Seni Çok Bekledim, acolo unde a jucat rolul principal Ayliz alături de Özcan Deniz care a avut rolul Kadir Eren.

İrem Helvacıoğlu joacă în serialul Karadut

Joacă împreună cu Şükrü Özyıldız rolul principal și este îndrăgită de fanii din toată lumea. Formează un cuplu cu Ural Kaspar de care s-a mai despărțit, dar cu care a continuat relația de iubire în cele din urmă. Printre producțiile în care aceasta a jucat de-a lungul timpului se numără Seni Çok Bekledim și Sen Anlat Karadeniz.

Citește și:

Deși cei doi urmau să se căsătorească, au decis să se despartă. Ulterior s-au împăcat și au demonstrat acest lucru cu o imagine publicată pe rețelele sociale.

Pasionată de modă, vedeta demonstrează întotdeauna acest lucru prin fotografiile pe care le încarcă pe contul personal.

“Sentimentele noastre sunt reciproce. El are un restaurant în partea Anatoliei, ne-am întâlnit acolo. Acum suntem bine, fericiți. Bine, totul este bine.”, a scris aceasta în mediul online, arată normhaber.com. Nu este pentru prima oară când vedeta își exprimă dragostea pentru partenerul său, însă este pentru prima oară în care se arată sigură pe sentimentele sale. A ajuns de asemenea subiectul discuțiilor în mediul online pentru felul cum a decis să gestioneze situația în totalitate, de la despărțire și până în prezent.

În articolul

Actrița İrem Helvacıoğlu își continuă planurile profesionale. Unde va putea fi văzută vedeta de data aceasta

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp