Happy People
Actrița Nesrin Cavadzade, în ipostaze surprinzătoare la o petrecere. Cum s-a fotografiat vedeta

Publicat pe 25.09.2024 la 11:41. Actualizat pe 25.09.2024 la 12:27

Frumoasa actriță Nesrin Cavadzade a întors toate privirile la o petrecere cu ținuta ei.

Nesrin Cavadzade

Instagram

Celebra actriță din seriale turcești, Nersin Cavadzade, care a cucerit telespectatorii cu aparițiile ei și talentul său actoricesc, a reușit încă o dată să atragă atenția tuturor cu stilul ei vestimentar unic.

Frumoasa actriță Nesrin Cavadzade a atras toate privirile la o petrecere

Ea a fost prezentă la o petrecere în Tersane, Istanbul, unde a purtat o ținută care o ajuta să se deghizeze foarte bine printre toți cei prezenți la eveniment.

Citește și:

Pare că actrița Nersin Cavadzade și-ar fi dorit să treacă neobservată, purtând o pereche de ochelari de soare cu lentile mari și un batic pe cap, dar toată lumea a fost atrasă de look-ul ei excentric.

Vezi imaginea cu look-ul ei excentric aici!

Frumoasa actriță s-a distrat de minune la petrecerea din Istanbul la petrecerea DJ-ului Keinemusik. Vedeta a purtat un top alb scurt și un batic pe cap, distrându-se la maxim la petrecerea cu mii de invitați.

Ea a dansat și s-a bucurat de atmosfera creată acolo de DJ, dar și de participanți, fiind în centrul atenției toată noaptea.

Citește și:

Nesrin Cavadzade este fără îndoială una dintre cele mai apreciate vedete din Turcia la momentul actual. Născută pe 30 iulie 1982 în Baku, Azerbaijan, a ținut să-și constraiscă o carieră departe de țara natală.

Ea are în prezent peste 3 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 500 de fotografii și filmulețe.

Pe vremea când era doar o adolescentă s-a relocat cu mama sa în Turcia. În prezent, cele două au o relație extrem de specială. Primul său proiect profesional a fost Șișli Terakki Lisesi. Ulterior au urmat mai multe scurt metraje pentru care a fost și premiată. Recent, vedeta a urcat pe scenă pentru a primi o nouă distincție.

Cel mai recent dintre acestea vine din cadrul International Antalya Golden Orange Film Festival. În trecut a mai urcat pe scenă la același festival cu filmul Güzel Günler Görecegiz în 2011.

Nesrin a părăsit țara natală la vârsta de 11 ani și la 16 și-a pierdut tatăl, după cum arată presa din Turcia. Chiar de pe băncile liceului s-a dedicat actoriei. Ulterior s-a dedicat studierii aceleiași discipline în cadrul Marmara University.

Vedeta și-a descoperit abilitățile devreme, astfel că a putut să jongleze cu ceea ce știa deja. Vorbește fluent limba engleză, francez, rusă și turcă. L-a întâlnit pe fostul său partener pe platourile de filmare Yasak Elma. Nu a durat mult și în august 2021 și-au anunțat relația, dar după doar 1 an cei doi s-au despărțit.

Citește și:
În articolul

Actrița Nesrin Cavadzade, în ipostaze surprinzătoare la o petrecere. Cum s-a fotografiat vedeta

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp