Happy People
Adamari Lopez va juca în propria sa telenovelă. Acțiunea este inspirată dintr-un alt serial

Publicat pe 21.02.2021 la 14:59. Actualizat pe 21.02.2021 la 15:10

Întoarcere spectaculoasă a faimoasei actrițe din Puerto Rico, în lumea telenovelelor. Adamari Lopez va juca în propria ei producție, inspirată dintr-un alt serial.

Adamari Lopez vrea ză dea lovitura cu propriul ei serial.

Getty Images

Au trecut 20 de ani de când Adamari Lopez juca rolul Ofeliei în „Prietene și rivale”. După ce a făcut furori în lumea telenovelelor, actrița a decis să se reprofileze, ca prezentatoare. Fanii o pot urmări acum strălucind în emisiunea matinală, produsă de Telemundo „Un nuevo día” (nr. O nouă zi).

Totuși, de curând, ea a venit cu o mare supriză pentru admiratori. Inclusiv fetițele sale, de vârste foarte fragede, s-au bucurat să o vadă pe mămica lor pe micile ecrane...în calitate de actriță. Vedeta a apărut înt-un rol secundar, în telenovela „La suerte de Loli”. Se pare că acest lucru a trezit în ea dorința de a juca din nou.

Soția dansatorului Toni Costa s-a pus pe treabă și a venit cu ideea unei producții proprii, căreia bineînțeles, îi este protagonistă.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Adamari Lopez (@adamarilopez)

Adamari Lopez va avea serialul propriu

După aproape două decenii de absență, vedetei în vârstă de 49 de ani i s-a făcut dor să se întoarcă pe platourile de filmare a unei telenovele. Inspirată chiar de ideea ultimului serial în care a apărut, Asdamari și-a anunțat propria producție, intutulată „La suerte de Ada”.

Aceasta va merge în paralel cu noua producție Telemundo „La suerte de Loli”, care a avut premiera în data de 26 ianuarie. De asemenea, s-a anunțat că filmările sunt realizate în același studio.

Episoadele gândite de Adamari Lopez, cu numele și conceptul schimbat, vor fi difuzare începând de săptămâna viitoare, la postul de televiziune „Hoy Dia”, scrie HOLA!.

După aproape 20 în care Adamari nu a mai apărut în telenovele în calitate de vedetă pricipală, ea a făcut anunțul cu foarte mare entuziasm.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Un Nuevo Día (@hoydia)

„M-am gândit multă vreme dacă fac asta sau nu. A trecut mult timp de când nu am simțit acești fluturi în stomac (...) După 20 de ani, sunt gata să mă întorc. Sunt foarte entuziasmată și vreau să împărtășesc acest lucru cu voi. Este o nouă producție din rețeaua Telemundo, pe care nu o poți rata, este incredibilă și sunt sigură că o să-ți placă.”, a spus ea pentru Hoy Día.

Chiar în urmă cu câteva zile, vedeta puertoricană anunțase că va da, în curând, vești minunate. Toată lumea se întreba dacă este ceva legat de viața ei personală sau dacă este vorba despre latura profesională.

De asemenea, o fotografie publicată recent de actrița Gisella Aboumrad alături de Adamari Lopez a condus către speculații cum că îndrăgita prezentatoare va mai participa la filmările telenovelei „La Suerte de Loli”.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Gisella Aboumrad (@gisellatv)

Acum, știm că Adamari are propria ei poveste de împărtășit! Ultima dată când ea un rol principal a fot în „Prietene și rivale”, în anul 2001. În producții ulterioare precum „Pisica sălbatică” sau „Pădurea blestemată” a avut participări speciale sau personaje secundare.

Citește și:
În articolul

Adamari Lopez va juca în propria sa telenovelă

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp