Happy People
Afra Saraçoğlu și-a surprins fanii cu noi postări în mediul online. Vedeta nu renunță la amintirile din vara anului 2024

Publicat pe 09.10.2024 la 15:15. Actualizat pe 09.10.2024 la 15:45

Afra Saraçoğlu continuă să se gândească la vara anului 2024 care tocmai a trecut. Vedeta a petrecut o perioadă îndelungată departe de Turcia și s-a bucurat de momentele simple alături de cei dragi.

Afra Saraçoğlu și-a surprins fanii cu noi postări în mediul online

Happy Channel

Afra Saraçoğlu joacă rolul principal în producția Golden Boy – Dragoste rebelă. Este una dintre cele mai apreciat actrițe la momentul actual. La 26 de ani a devenit cunoscută în lumea întreagă și se bucură de succesul pe care singură și l-a construit. Continuă să publice imagini din vacanța anului 2024, momente pe care le-a petrecut alături de cei dragi.

Afra Saraçoğlu și-a surprins fanii cu noi postări în mediul online

A format un cuplu cu Mert Ramazan Demir, colegul său de platou din Golden Boy – Dragoste rebelă. După o lungă serie de speculații în acest sens, au fost văzuți în cadrul mai multor evenimente împreună și asta i-a dat de gol. Ulterior, odată cu vara anului 2024, aceștia s-au despărțit. Acum noi situații ies la iveală în ceea ce îi privește.

View this post on Instagram

A post shared by Afra (@afrasaracoglu)

Se pare că internauții au observat faptul că sunt din nou prieteni virtuali, ceea ce poate duce la o împăcare între cei doi. Chiar și personajele lor din Golden Boy – Dragoste rebelă trec printr-o situație dificilă în acest sens.

Afra Saraçoğlu a revenit în atenția fanilor după o vacanță petrecută în America, loc în care și-a revăzut și tatăl. A apărut ulterior cu părul scurt, iar asta nu a trecut neobservat de către fani. Are peste 9 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 300 de fotografii și filmulețe.

Citește și:

Cele mai recente dintre acestea o arată într-o altă locație de vacanță. O putem observa pe vedetă îmbrăcată extrem de simplu și bucurându-se de ceea ce îi oferă priveliștile.

“În toate pozele zâmbești, ești foarte frumoasă”, „Au început să se urmărească din nou”, “Ești în inima mea, Afra”, au fost câteva dintre comentariile fanilor. De asemenea, Mert Ramazan Demir s-a numărat printre faimoșii care i-au apreciat imaginile din vacanța de neuitat.

Afra Saraçoğlu și Mert Ramazan Demir au devenit încă o dată prieteni virtuali

Cu toate că se cunoșteau înainte de începerea proiectului Golden Boy – Dragoste rebelă, cei doi și-au descoperit sentimentele puternice după ce au ajuns împreună pe platourile de filmare.

Ulterior au fost surprinși în vara anului 2023 în timp ce se sărutau. Deși nu au vorbit niciodată despre sentimentele pe care le-au avut unul pentru celălalt, iată că nimic nu a fost lăsat la voia întâmplării.

În prezent, internauții au observat că sunt încă o dată prieteni virtuali. Afra Saraçoğlu a jucat în producții precum Yesilcam în 2021, dar și Bad Boy în 2017. La începutul proiectului Golden Boy – Dragoste rebelă, actrița forma un cuplu cu Mert Yazicioglu, ca în prezent să aibă o relație personală car nu mai poate fi urmărită îndeaproape.

A participat alături de alți colegii de platou la nunta colegei de platou Beril Pozam. Imaginile din cadrul evenimentului au fost postate în mediul online, acolo unde au fost apreciate de mii de fani. După 2 sezoane și un altul în desfășurare, se poate spune faptul că actorii din Golden Boy – Dragoste rebelă formează o familie mare și unită, iar cei mai mulți dintre fanii își doresc continuarea proiectului.

În articolul

Afra Saraçoğlu și-a surprins fanii cu noi postări în mediul online. Vedeta nu renunță la amintirile din vara anului 2024

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp