Happy People
Alina Boz se află în Italia alături de soțul Umut Evirgen. Ce a declarat vedeta despre căsnicia sa

Publicat pe 21.06.2024 la 14:50. Actualizat pe 21.06.2024 la 15:29

Alina Boz continuă să se bucure de clipele simple alături de soțul Umut Evirgen. Cei doi se află în vacanță, departe de Turcia.

Alina Boz se află în Italia alături de soțul Umut Evirgen

Instagram

În urmă cu șase luni, Alina Boz și Umut Evirgen s-au căsătorit atunci când nimeni nu credea posibil acest lucru. Cei doi se bucură în continuare de o uniune fericită și călătoresc în toată lumea pentru a-și sărbători relația. În prezent, îndrăgostiții se află în Italia.

Alina Boz se află în Italia alături de soțul Umut Evirgen

În cel mai recent interviu, îndrăgostiții au vorbit despre căsnicia lor, dar și cum fac ca zilele să treacă fără a fi plictisitoare după șanse luni în care și-au unit destinele. Și-au strâns familiile pentru a petrece clipe valoroase alături de acestea și au discutat pe marginea acestui subiect.

View this post on Instagram

A post shared by Alina Boz (@alinaboz)

“Avem o relație foarte bună cu familiile noastre. Această vacanță a venit ca o compensație pentru timpul în care n-am putut să ne vedem.”, a declarat Alina Boz. În ceea ce-l privește pe Umut Evirgen, acesta este un recunoscut regizor din Turcia. A vorbit pentru prima oară într-un interviu pentru publicația locală Sabah.

Citește și:

“Este pentru prima oară când petrecem vacanță acasă ca un cuplu căsătorit. Avem familii care sunt în relații bune. De aceea vacanțele compensează pentru timpul în care ne neglijăm unii pe alții. Decât să ne ducem din casă în casă ca și căsătoriți, i-am invitat pe ai noștri la noi acasă. Dacă nu-i vizităm pe ai noști în vacanțe, sigur vorbim la telefon. Dacă nu suntem plecați în afară țării, îi vizităm.”, a menționat Umut Evirgen, arată patronlardunyasi.com.

Spune că alături de Alina Boz încearcă să trăiască departe de ochii celor curioși pentru că știrile care se creează pe marginea relației lor le poate afecta căsnicia.

“Încercăm să trăim departe de ochii celor curioși. La cel mai mic pas, oamenii creează știri irelevante față de realitate, conform propriilor fantezii.”, a mărturisit regizorul. Sunt persoane recunoscute la nivel internațional, astfel că își părăsesc casa foarte rar, doar atunci când este nevoie.

“Nu plecăm din casă decât dacă este necesar. Avem o grădină de iarnă acolo unde socializăm și invităm oaspeții, avem și locuri unde facem sport. De aceea avem o viață liniștită și fericită acasă.”, a continuam acesta.

Alina Boz urmează să joace rolul principal într-un film de Umut Evirgen

Pe lângă proiectele profesionale, cei doi își continuă studiile în cadrul universității de cinema și televiziune. Înainte de a o cunoaște pe Alina Boz în persoană, Umut Evirgen spune că a ținut să scrie un film acolo unde ea ar fi putut să joace rolul principal. Spune că alături de Alina Boz își stabilește vacanțele astfel încât să testeze cât mai multe specialități din gastronomii diferite.

Citește și:

“Trebuie să fiu foarte atent cu mâncarea. Alina și cu mine mergem în vacanțe dedicate gastronomiei, cel puțin două trei orașe în fiecare lună. Pot spune că ne-am întors la mâncarea gătită acasă pentru sănătatea noastră.”, a mărturisit Umut Evirgen.

Pe plan profesional spune că de-a lungul timpului a câștigat nenumărate premii. Se află deja la ce-al de-al treilea film pe care îl scrie și îl regizează, astfel că nu a putut rămâne indiferent la ceea ce se întâmplă în această industrie de-a lungul timpului.

În articolul

Alina Boz se află în Italia alături de soțul Umut Evirgen. Ce a declarat vedeta despre căsnicia sa

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp