Happy People
Alp Navruz și-a sărbătorit ziua de naștere. Ce imagini a postat actorul din “Ține-mă de mână” cu această ocazie specială

Publicat pe 16.01.2023 la 10:28. Actualizat pe 16.01.2023 la 10:57

Alp Navruz și-a sărbătorit ziua de naștere. Ce imagini a postat actorul din “Ține-mă de mână” cu această ocazie specială.

Alp Navruz din "Ține-mă de mână" și-a sărbătorit ziua de naștere

Happy Channel

Alp Navruz este unul dintre cei mai apreciați actori din Turcia la momentul actual. De-a lungul timpului a demonstrat că merită să fie printre cei mai buni. A dat dovadă de perseverență și a jucat în cele mai îndrăgite seriale din Turcia. Născut pe 15.01.1990 a împărțit platourile de filmare cu Alina Boz.

Alp Navruz din “Ține-mă de mână” și-a sărbătorit ziua de naștere

A format un cuplu cu frumoasa Ayça Ayşin Turan, însă totul s-a destrămat în luna octombrie a anului 2022. Separarea lor a venit ca o surpriză pentru fani, asta pentru că îndrăgostiții păreau făcuți pentru a merge împreună spre alta. La scurt timp au apărut mai multe speculații despre ideea care a dus la decizia finală. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale seriei Ada Masalı și de acolo prietenia lor s-a transformat în dragoste.

View this post on Instagram

A post shared by Alp Navruz (@alpnavruz)

A fost o lungă perioadă în care aceștia nu au recunoscut sentimentele care i-au purtat pe același drum, însă într-un final Alp Navruz a fost cel care a făcut publică relația. Cele mai multe dintre fotografiile de cuplu au fost postate pe paginile de Twitter ale faimoșilor. Într-un interviu recent, protagonistul din “Ține-mă de mână” a vorbit despre situația sa actuală pe plan personal.

Citește și:

“Multe zvonuri vin de la persoane care nu cunosc situația. Aceste lucruri depășesc deja limita respectului. Nu are nimic de-a face cu zvonurile nefondate. Noi am încheiat relația într-un mod sănătos.”, au fost cuvintele transmite de Alp Navruz. De altfel, nici ideea că Ayça Ayşin Turan și-ar fi găsit un nou partener nu a fost departe. Numele său a fost asociat cu cel al lui Murat Boz. Cât despre Alp Navruz, se că ar forma un cuplu cu İlayda Alişan. Cei dor s-ar fi apropiat în timpul unei petreceri organizate în Etiler. Se spune că ar fi vorbit și dansat toată noaptea, arată aksam.com.tr. Ulterior s-au împrietenit în mediul online.

Actorul și-a sărbătorit recent ziua de naștere și a postat câteva imagini și un mesaj pe pagina sa personală de Instagra, acolo unde este apreciat de fanii din întreaga lume.

“Bună dimineața! M-am trezit la 33 în această dimineață. De fapt, cea de-a două naștere a unei persoane. O nouă vârstă, un nou ciclu. Sper ca totul să se așeze așa cum trebuie. Sper ca totul să vină cu frumusețe și binecuvântare.”, a scris Alp Navruz.

Alp Navruz vorbește despre viața personală într-un conversație în mediul online

Invitat în cadrul 'Tight Conversation cu Hakan Gence, actorul Alp Navruz a vorbit despre perspectivele profesionale de-a lungul timpului, cele care au reușit să-l țină întotdeauna pe linia de plutire.

Citește și:

“Atunci când îți construiești viața doar pe momente planificate, atunci când ceva nu merge bine începi să te super. Sunt într-o perioadă foarte bună acum, sunt într-un proces de transformare. În viața mea, ambiția a fost înlocuită de perseverență. Vreau să iau cât mai multe decizii și să nu le mai amân. Cât despre viața de cuplu, actorul a mărturisit că nu a fost niciodată genul romantic.

“Nu am fost romantic nici în trecut. Sunt atras de simțul umorului. Un look drăguț și un zâmbet aparte contribuie foarte mult la rezultatul final.”, a spus acesta. În prezent, Alp Navruz își dedică timpul planurilor profesionale ce reușesc să-l țină focusat. În timpul liber, acesta continuă să aibă grijă cum își organizează viața.

În articolul

Alp Navruz și-a sărbătorit ziua de naștere. Ce imagini a postat actorul din “Ține-mă de mână” cu această ocazie specială

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp