Alp Navruz a distribuit o fotografie din sala de sport. Actorul din “Ține-mă de mână” apare fără tricou și își arată abdomenul lucrat

Publicat pe 11.01.2023 la 12:18 Actualizat pe 11.01.2023 la 13:00

Alp Navruz a distribuit o fotografie din sala de sport și a lăsat un mesaj important pentru fani. Actorul din “Ține-mă de mână” apare fără tricou și își arată abdomenul lucrat.

Alp Navruz poartă o geacă albastră și are părul lung, ondulat

Alp Navruz joacă rolul de protagonist în seriaul "Ține-mă de mână"

Happy Channel

După succesul pe care l-a avut în serialul “Ține-mă de mână” și o lungă perioadă absență de pe platourile de filmare, Alp Navruz revine în atenția publicului cu un rol în producția “Yürek Çıkmazı”. Unul dintre cei mai apreciați actori din Turcia la momentul actual a jucat și în “Fazilet Hanım ve Kızları”.

Alp Navruz a distribuit o fotografie din sala de sport

Deși în mediul online apare ca un tip dur atunci când își arată abdomenul în sala de sport, pe platourile de filmare reușește să-și încânte atât fanii cât și colegii de platou. A intrat în pielea unor bărbați romantici în seriale precum “Ada Masalı” și “Ține-mă de mână” și chiar s-a îndrăgostit de colega sa de platou, Ayça Ayşin Turan. Deși au format un cuplu pentru o perioadă, relația lor s-a destrămat într-un final.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Personajul “Halil” din serialul “Yürek Çıkmazı” i-a făcut pe fani să declare faptul că erau nerăbdători să-l vadă pe acesta într-o dramă după comediile romantice. Acesta împarte creditele cu Ayça Bingöl, Mesut Akusta și İrem Helvacıoğlu. Povestea arată situația dramatică a lui Halil ce încearcă să demonstreze faptul că mama lui a fost omorâtă chiar de tatăl său. Subiectul este violența domestică ce pare a fi tot mai prezentă. Alp Navruz reușește să aducă o nouă interpretare, iar pe plan personal continuă să petreacă timp în sala de sport pentru a-și menține trupul de invidiat.

Citește și: Ayça Ayşin Turan apare în cea mai nouă fotografie din mediul online cu zâmbetul pe buze. Actrița s-a despărțit de faimosul Alp Navruz

Peste 4 mii de comentarii au fost lăsate din partea fanilor, dar și peste 200 de mii de aprecieri. Nu este prima oară când protagonistul din “Ține-mă de mână” își expune trupul în acest fel. Printre vedetele care s-au grăbit să-i transmită un mesaj s-a numărat și colega sa din cel mai recent proiect.

“Sunt foarte bucuroasă de am găsit serialul tău The Island și aici în America. Tu și colega ta sunteți minunați împreună. O foarte bună chimie.”, “Mi-ar fi plăcut să fii cu Ayca, mi-e dor de voi”, au fost câteva dintre cuvintele fanilor.

Alp Navruz a oferit primele declarații la început de an

Într-o primă conversație cu Hakan Gence, actorul din “Ține-mă de mână” a vorbit despre planurile sale profesionale de viitor și cum reușește să se mențină pe linia de plutire din punct de vedere profesional.

Citește și: Ayça Ayşin Turan impresionează cu frumusețea naturală și postează fotografii din ce în ce mai naturale în mediul online.

“Când îți construiești viața doar din planuri ajungi să fii deprimat când ceva nu funcționează așa cum îți dorești. Sunt într-o completă pace acum și accept fiecare procesc. În viața mea, ambiția a fost înlocuită de perseverență un pic. Aș putea să iau decizii mult mai agresive sau să renunț mai ușor. Am umplut toate golurile.”, a mărturisit actorul. Alp Navruz mărturisește că în anii studenției nu a fost un bărbat romantic.

“Nu am fost romantic pe atunci. Sunt mai mult realist. Sunt atras de umor. Un zâmbet frumos și o aparență fără cusur ajută.”, a spus acesta. Alp Navruz a jucat rolul de protagonist în “Ține-mă de mână” alături de Alina Boz, una dintre cele mai îndrăgite actrițe din Turcia la momentul actual. Nu este singura vedetă pe care a avut-o alături din punct de vedere profesional.

În articolul

Alp Navruz a distribuit o fotografie din sala de sport. Actorul din “Ține-mă de mână” apare fără tricou și își arată abdomenul lucrat

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Ciprian a refuzat să plătească 24.000 de euro meşterilor şi îşi renovează singur garsoniera din Cluj. Cât îl costă acum
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x