Happy People
Ana Brenda Contreras a făcut o dezvăluire emoționantă despre pierderea unei sarcini. "Nu e deloc ușor"

Publicat pe 12.09.2024 la 09:13. Actualizat pe 12.09.2024 la 10:57

Frumoasa actriță Ana Brenda Contreras a vorbit deschis despre suferința care a copleșit-o.

Ana Brenda Contreras

Profimedia

Actrița Ana Brenda Contreras a povestit recent că a suferit o pierdere importantă în urmă cu câteva luni și durerea pe care o simt e greu de suportat.

Actrița Ana Brenda Contreras a vorbit deschis despre pierderea suferită

Ana Contreras a povestit că a pierdut o sarcină și a trecut prin momente dificile, în care i-a fost greu să accepte ce I s-a întâmplat.

Citește și:

Ea și soțul ei Zacarias Melhem erau foarte încântați că aveau să devină părinți și au făcut marele anunț, dar se pare că lucrurile nu au decurs așa cum și-au dorit.

View this post on Instagram

A post shared by AnaBrenda (@anabreco)

Ana Brenda Contreras a anunțat în urmă cu câteva luni că a pierdut sarcină și a primit un val de mesaje de susținere, în care fanii o încurajau.

Au trecut deja 2 luni de când actrița a anunțat vestea tristă, iar acum se pare că încearcă să depășească această pierdere.

“Apreciez toate mesajele de empatie și grijă pe care mi le-ați trimis. Asta s-a întâmplat în urmă cu aproape 2 luni și deși nu e ușor, trebuie să iau lucrurile treptat până îmi revin”, a spus Ana pe una dintre rețelele de socializare.

Citește și:

Chiar dacă nu a oferit prea multe detalii despre ceea ce i s-a întâmplat, Ana Brenda Contreras a povestit că motivul pentru care a decis să facă publică această veste tristă a fost pentru a pune accent pe aceste probleme cu care adesea femeile se confruntă, spunând că ea și soțul ei încă încearcă să se vindece.

“Suntem bine. Am decis să împărtășim totul pentru a vă încuraja să reflectați și pentru că e sănătos să vorbim și despre asta”, a mai adăugat actrița.

View this post on Instagram

A post shared by AnaBrenda (@anabreco)

Atunci când și-a anunțat pierderea, actrița în vârstă de 37 ani a făcut un video pe care l-a postat pe contul ei de Instagram, acolo unde a vorbit despre sentimentele dureroase care o încearcă și despre importanța de a face aceste momente grele vizibile în speranța că ar ajuta și alte femei.

“E o durere unică care vine din faptul că am pregătit un loc în viața mea și în inima mea pentru un bebeluș care nu va veni”, a mai explicat actrița.

Citește și:
În articolul

Ana Brenda Contreras a făcut o dezvăluire emoționantă despre pierderea unei sarcini. "Nu e deloc ușor"

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp