Happy People
Andrés Tovar dezvăluie dacă Maite Perroni este însărcinată a doua oară. Producătorul își dorește ca fiica Lia să aibă un frățior

Publicat pe 23.07.2024 la 11:42. Actualizat pe 23.07.2024 la 12:08

Andres Tovar a ținut să pună punct zvonurilor legate de faptul că Maite Perroni ar fi însărcinată. Totuși, cei doi faimoși își doresc un frățior pentru fiica Lia.

Andrés Tovar dezvăluie dacă Maite Perroni este însărcinată a doua oară

Getty Images

Andres Tovar, soțul faimoasei Maite Perroni, a rupt tăcerea pentru a lămuri situația în legătură cu posibilitatea de a deveni tătic pentru a doua oară. Acest lucru este speculat în presă deja de câteva zile. Care este adevărul.

Andres Tovar dezvăluie dacă Maite Perroni este însărcinată a doua oară

A fost pe data de 16 iulie când au început să apară zvonurule legate de o posibilă sarcină a faimoasei Maite Perroni. A fost jurnalista Mandy Fridmann cea care a publicat această informație pe pagina personală de instagram, arată univision.com. A fost Andres Tovar cel care a înfruntat întrebările incomode în cadrul unei emisiuni cunoscute la nivel local.

View this post on Instagram

A post shared by Maite Perroni Beorlegui (@maiteperroni)

A lămurit dacă împreună cu soția sa așteaptă cel de-al doilea copil, la doar câteva luni de când micuța Lia a venit pe lume. Maite Perroni a rămas discretă în mediul online după concertele pe care le-a avut alături de prietenii din RBD. Pe pagina personală de instagram are peste 13 milioane de prieteni virtuali, acolo unde până în prezent a publicat peste 2 mii de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt colaborări cu diferite branduri.

Citește și:

“Nu este adevărat, nu suntem însărcinați. Dacă va fi așa, o să vă spunem, dar acum nu este momentul.”, a declarat producătorul mexican. Chiar dacă la momentul actual rămân o familie de trei, Andres Tovar nnu exclude ideea de a-i oferi un frate primei sale fiice.

“Ne-ar plăcea ca Lia să crească însoțită, să creștem familia. Suntem fericiți cu ea, bineînțeles că da, dar îl lăsăm pe Dumnezeu și viața să își facă treaba.”, a împărtășit cu fanii. A lăsat clar să se înțeleagă faptul că Maite Perroni nu este însărcinată și nu caută să aibă alt copil la momentul actual.

“Nu suntem în niciun fel de proces, nu este vorba despre asta. Avem viața noastră și sper că va fi așa, să fie cum vrea Dumnezeu.”, a spus acesta. Maite Perroni și Andres Tovar au anunțat pe 16 mai 2023 că fiica lor Lia s-a născut. Cei doi s-au căsătorit în octombrie 2022.

Descoperă lucruri mai puțin știute despre Maite Perroni, membra formației RBD

Deși în prezent se identifică și ca producătoare, pe lângă faptul că este cântăreață și actriță, spune că adevărata sa plăcere ca și artistă a fost întotdeauna alături de Rebelde și RBD.

“Am o mare afecțiune pentru muzică pentru că oferă multe emoții. Printr-un cântec poți să depășești bariere. În prezent mă regăsesc din nou în muzică, mai ales cu turneul RBD. Simt recunoștință pentru această oportunitate.”, a menționat vedeta.

Citește și:

Pe una dintre platformele de streaming poate fi văzută cum joacă într-un proiect special. Are trei roluri în același timp, însă spune că de-a lungul timpului a învățat să jongleze cu această meserie.

“A fost foarte provocator pentru că în unele scene trebuia să fie toate trei personajele și a trebuit să-mi schimb gândurile și sentimentele foarte repede. Unele scene au fost filmate cronologic pentru a mă ajuta să mă schimb de la un personaj la altul și să încep să lucrez gradual pentru fiecare sentiment.”, a menționat vedeta.

În articolul

Andrés Tovar dezvăluie dacă Maite Perroni este însărcinată a doua oară. Producătorul își dorește ca fiica Lia să aibă un frățior

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp