Happy People
Au apărut speculații potrivit cărora Gabriel Soto ar avea o aventură cu Cecilia Galliano. Ce actor i-a dat de gol pe cei doi

Publicat pe 28.08.2024 la 08:13. Actualizat pe 28.08.2024 la 08:45

Presa a speculat că Gabriel Soto ar avea o aventură cu actrița Cecilia Galliano.

Gabriel Soto, Irina Baeva și Sebastian Rulli

Profimedia

Gabriel Soto, celebrul actor de telenovele, s-a despărțit în urmă cu câteva luni de frumoasa actriță Irina Baeva și a trecut de-atunci prin foarte multe etape în încercarea de a trece peste durerea provocată.

Gabriel Soto ar avea o aventură cu prezentatoarea TV Cecilia Galliano

Recent, au apărut speculații potrivit cărora Gabriel Soto ar fi mai bine acum și chiar are o relație destul de apropiată cu Cecilia Galliano, fosta iubită a actorului Sebastian Rulli.

Citește și:

În urmă cu câteva săptămâni, Cecilia și Gabriel spuneau că pe ei nu îi leagă mai mult decât o simplă prietenie, dar se pare că această conexiune s-a transformat în mult mai mult de atât.

Weekendul trecut cei doi actori au fost surprinși împreună, iar cel care i-a dat de gol a fost celebrul actor Sebastia Rulli, fostul iubit al Ceciliei Galliano.

Mai mult decât atât, i-au surprins și paparazzi de la Kadri și se pare că cei doi actori au petrecut noaptea în casa Ceciliei, exact așa cum au făcut și la finalul lunii iunie.

Tocmai în acea perioadă, în timpul speculațiilor că Gabriel Soto i-ar fi infidel Irinei Baeva, actorul a decis să se despartă de frumoasa actriță de origine rusă. Cei doi au avut o relație de 5 ani.

Citește și:

În prezent, nici Gabriel Soto și nici Cecilia Galliano nu au dat declarații despre speculațiile apărute în presă.

Sebastian Rulli, fostul iubit al Ceciliei Galliano, a dat declarații despre o posibilă împăcare dintre Cecelia și Gabriel.

“Nu am ce să comentez. Întotdeauna am doar cuvinte frumoase pentru semenii mei. Sunt bucuros să știu că oamenii se îndrăgostesc. Dragostea e frumoasă și toată lumea merită să se bucure de ea”, a declarant Sebastian Rulli pentru reporterul Berenice Ortiz.

Sebastian și Cecilia au împreună un fiu, pe Santiago, acum în vârstă de 14 ani. Actorul a vorbit și despre cum vede el lucrurile dacă fosta lui decide să se împace cu Gabriel Soto.

“Santiago are deja 14 ani, el se împrietenește repede cu oricine vrea. Pentru mine nu e o problemă”, a mai adăugat Sebastian.

Citește și:

Chiar dacă a suferit foarte mult, se pare că în prezent Gabriel Soto e într-o stare mult mai bune și își revine după despărțirea de Irina Baeva.

Recent, protagonistul telenovelei Amor dividido a mărturisit cum se simte la revenirea în Mexic, după despărțirea de Irina.

“Sunt bine, trec printr-o durere, un proces dificil. Simțim și plângem și ne doare, e complicat, dar bine, e prețul faimei și în final asta trebuie să facem.”, a spus înainte jurnaliștilor.

În ceea ce privește timpul pe care și l-a luat pentru a se concentra pe viața sa privată, a punctat următoarele: „Vreau să fiu cu fiicele mele, înainte de orice altceva, cu familia mea, cu verii mei, cu unchii mei, tatăl meu n-a fost, el locuiește în Playa del Carmen.”

În articolul

Au apărut speculații potrivit cărora Gabriel Soto ar avea o aventură cu Cecilia Galliano. Ce actor i-a dat de gol pe cei doi

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp