S-a speculat că Irina Baeva și Emmanuel Palomares s-ar fi împăcat. Ce legătură există între faimoasa actriță și fostul ei iubit

Publicat pe 27.08.2024 la 08:38 Actualizat pe 27.08.2024 la 09:43

Au apărut speculații potrivit cărora Irina Baeva s-ar fi împăcat cu Emmanuel Palomares, fostul ei iubit de-acum 8 ani.

Gabriel Soto și Irina Baeva

Cel care a vorbit despre această posibilă împăcare dintre Irina Baeva și fostul ei iubit Emannuel Palomares este actorul Daniel Elbitar.

Celebrul actor Daniel Elbitar, care îi cunoaște foarte bine pe Irina și Emmanuel, a vorbit deschis într-un interviu despre o posibilă împăcare între cei doi.

Irina Baeva s-a împăcat cu fostul iubit, Emmanuel Palomares?

Actorul din “El amor no tenemos receta” a vorbit despre legătura emoțională dinte Irina Baeva și fostul ei, Emmanuel Palomares, cel alături de care joacă în piesa de teatru “Aventurera”.

Citește și: Actorul Gabriel Soto e pe punctul de a-și abandona proiectul la care lucrează din cauza despărțirii de Irina Baeva. Ce s-a întâmplat

“Dacă chiar există ceva între ei, măcar să îi lăsați să se bucure. Sunt amândoi singuri și ar trebui să se bcuure de ceea ce au. Eu nu am văzut nimic, și chiar dacă aș fi văzut, nu am de gând să vă spun”, a declarat actorul Daniel Elbitar, care este coleg de filmare cu Irina și Emmanuel.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Chiar dacă Daniel Elbitar nici nu a confirmat, dar nici nu a infirmat zvonurile potrivit cărorar Irina ar forma deja un cuplu cu un alt bărbat, la doar câteva săptămâni după despărțirea de Gabriel Soto, acum toți ochii presei sunt ațintiți asupra lor.

Se pare, totuși că Daniel i-ar fi descoperit pe Irina Baeva și fostul ei iubit în rulota lui Emmanuel, dar nu a vrut să divulge mai multe.

“Sper că sunt fericiți. Îmi sunt foarte dragi amândoi, chiar sper să trăiască o poveste împreună”, a mai adăugat Daniel în noul său interviu.

Într-un interviu din 22 august, jurnalistul Alex Rodriguez a declarat că pe Irina Baeva și fostul ei iubit Emmanuel nu-I leagă nimic mai mult decât o relație profesională.

“Irina este foarte focusată pe cariera ei la momentul actual și se gândește la viitorul ei”, a declarat Alex Rodriguez.

Citește și: Irina Baeva a vorbit deschis despre greutățile din relația cu Gabirel Soto. "Eram îndrăgostită"

Irina Baeva, frumoasa actriță din „Pasiune și putere”, și-a deschis recent inima și a vorbit despre momentele dificile din relația cu fostul ei partener, Gabriel Soto, într-un interviu sincer.

Irina Baeva și Gabriel Soto au trăit o frumoasă poveste de dragoste mai mulți ani și chiar își planificau să își mărească familia.

Din nefericire, ei au ajuns la concluzia că ar fi mai bine pentu amândoi dacă ar merge pe drumuri separate și s-au despărțit. Cu toate acestea, despărțirea nu a fost una ușoară, iar singurătatea i-a apăsat pe amândoi.

Cei doi actori și-au anunțat despărțire pe 16 iulie, iar zilele care au urmat au fost dezastuoase pentru Irina Baeva. Actrița a povestit că nu de puține ore a fost suprinsă de regizor și de colegii ei plângând pe platourile de flmare ale filmului „Aventurera” sau în cabina ei, între filmări.

Citește și: Gabriel Soto dezăluie care este starea sa mentală după despărțirea de Irina Baeva. Actorul trece “printr-un proces dur”

În articolul

S-a speculat că Irina Baeva și Emmanuel Palomares s-ar fi împăcat. Ce legătură există între faimoasa actriță și fostul ei iubit

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 14 septembrie 2024. Săgetătorii sunt cu capul în nori. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Ciclonul Boris aduce val de frig şi ninsori în România. Va ploua în câteva ore cât pentru o lună
a1.ro
EXCLUSIV | Ce a răspuns Loredana când a fost întrebată dacă a ținut legătura cu Cornel, după Insula Iubirii: “Mi-a trimis cerere și..."
HelloTaste.ro
Sos de roșii pentru paste. Se face singur în doar 15 minute
Catine
Zodii care pierd bani în luna septembrie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
Un iPhone 16 de 900 de dolari are un ecran mai slab decât un Android de 200 de dolari. Ce smartphone l-a întrecut pe cel Apple
as.ro
Cum arată soţia lui Florin Prunea. Imagini rare cu femeia pe care fostul portar o iubeşte enorm
MediCOOL
Semne ale consumului excesiv de iod. Efectele adverse asupra organismului
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Denisei, una din fetele ucise în Constanța. Tânăra a fost condusă pe ultimul drum | FOTO
DeParinti
Roseola Infantum: cauze, simptome și tratament
MediCOOL
Metode de îngrijire a pielii toamna. Ce poți adăuga în rutina zilnică
HelloTaste
Dulceață de caise fără zahăr. Ce să adaugi în rețetă ca să iasă delicioasă
x