Gabriel Soto dezăluie care este starea sa mentală după despărțirea de Irina Baeva. Actorul trece “printr-un proces dur”

Publicat pe 13.08.2024 la 10:42 Actualizat pe 13.08.2024 la 11:20

Actorul a vorbit despre zvonurile care spun că Irina Baeva s-ar fi certat cu fetele sale, Elisa Marie și Alexa Miranda. În plus, acesta a punctat cum se găsește în prezent, după despărțire.

actori pe platourile de filmare

Gabriel Soto dezăluie care este starea sa mentală după despărțirea de Irina Baeva

Profimedia Images

Gabriel Soto a vorbit despre separarea de Irina Baeva după ce au fost împreună timp de cinci ani. La doar câteva zile de când actorul a lansat comunicatul legat de despărțire, ea a mărturisit că s-au căsătorit în luna martie a anului 2024 într-o ceremonie spirituală.

Gabriel Soto dezăluie care este starea sa mentală după despărțirea de Irina Baeva

Controversa a apărut după ce Gabriel Soto a spus un alt discurs în fața publicului față de ceea ce a prezentat Irina Baeva. Jurnalistul Gustavo Adolfo Infante a adus la cunoștință faptul că artista ar fi avut un comportament nepotrivit față de adolescentele partenerului său, Elisa Marie și Alexa Miranda.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Spun oameni apropiați că Irina este foarte isterică, cu un caracter urât și le maltratează pe fiicele lui Gabriel.”, a spus acesta într-o emisiune televizată. La câteva săptămâni după ce această idee a fost lansată în mediul online, Gabriel Soto a venit să lămurească întreaga situație.

Citește și: Gabriel Soto și Geraldine Gazan ar putea redeveni un cuplu. Au fost surprinși în timp ce se îmbrățișau

“Nu, nu, nu, bineînțeles că nu. Suntem oameni adulți și inteligenți și nu permitem niciun fel de violență, sub nicio formă.”, a spus actorul. Acesta a punctat faptul că Elisa și Alexa și “foarte puternice” și că „sunt bine”. De asemenea, se bazează pe ajutorul său și al mamei lor. Anterior, a fost Irina Baeva cea care a spus că nu este adevărat faptul se poartă urât cu tinerele.

“Nu e adevărat, deloc. Eu știu că fetele sunt cea mai mare comoară a lui Gabriel.”, a dezvăluit aceasta. După despărțirea de Irina Baeva, Gabriel Soto a dezvăluit că se va afla pentru o perioadă de timp la reședința din Acapulco alături de oamenii dragi.

“E locul în care găsesc mereu liniște.”, a spus acesta. Are peste 4 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde a publicat până acum peste 5 mii de fotografii și filmulețe.

Ce a declarat Gabriel Soto la revenirea în Mexic

Protagonistul telenovelei Amor dividido a mărturisit cum se simte la revenirea în Mexic.

“Sunt bine, trec printr-o durere, un proces dificil. Simțim și plângem și ne doare, e complicat, dar bine, e prețul faimei și în final asta trebuie să facem.”, a spus înainte jurnaliștilor. În ceea ce privește timpul pe care și l-a luat pentru a se concentra pe viața sa privată, a punctat următoarele: „Vreau să fiu cu fiicele mele, înainte de orice altceva, cu familia mea, cu verii mei, cu unchii mei, tatăl meu n-a fost, el locuiește în Playa del Carmen.”

Citește și: Irina Baeva a vorbit deschis despre greutățile din relația cu Gabirel Soto. "Eram îndrăgostită"

“Evident, să stai la mare te umple de energie, poți să reflectezi și multe alte lucruri.”, a detaliat actorul, fost membru al grupului Kairo. Gabriel Soto va urma ședințele de terapie pentru a se repune pe picioare puțin câte puțin. Născut pe 17 aprilie 1975 în Mexic, acesta a jucat în telenovele precum Vino el amor în 2016, Un refugio para el amor în 2012, dar și Mi camino es amarte din 2023. În ultima producție, acesta a fost judecat că ar avea o relație de iubire cu o colegă de platou.

În articolul

Gabriel Soto dezăluie care este starea sa mentală după despărțirea de Irina Baeva. Actorul trece “printr-un proces dur”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 17 septembrie 2024. Balanțele se simt iubite. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
CALCUL. Profitul obținut astăzi de un român care ar fi cumpărat un lingou de aur în 2019
a1.ro
Heidi Klum a făcut furori pe covorul roșu la Premiile Emmy 2024 când a apărut într-o rochie care a pus pe jar imaginația fanilor
HelloTaste.ro
Aluat fraged pe bază de iaurt. Rețeta de care ai nevoie atunci când vrei să prepari tarte, pizza, biscuiți
Catine
Câte pahare de apă sunt recomandate zilnic. Specialiștii au dezvăluit cantitatea necesară pentru a te hidrata
useit.ro
Fenomenul astronomic care va schimba cerul. Ce se va întâmpla pe 17 septembrie
as.ro
„E complex!” Milionarul care construiește un castel în România, ultimele detalii despre proiect! Când vor începe lucrările
MediCOOL
Nutrienți pentru toamnă. Cum îți pot completa alimentația
Spynews
Cristina Irimie, profesoara ucisă în atacul armat de la un liceu din SUA, a fost condusă pe ultimul drum. Imagini dureroase de la înmormântare | FOTO
DeParinti
Epilepsia la copii: cauze, tipuri și tratament
MediCOOL
Cauze ale sensibilității dentare. Ce poate provoca acest disconfort la nivelul dinților
HelloTaste
Unde poți să păstrezi cartofii ca să reziste până la șase luni
x