Happy People
Aventura la Londra s-a încheiat. Bergüzar Korel și Halit Ergenç au revenit în Turcia

Publicat pe 04.08.2024 la 14:20. Actualizat pe 04.08.2024 la 14:36

Bergüzar Korel și Halit Ergenç au revenit în Turcia după ce au primit mai multe oferte pe plan profesional. Actorii au locuit în Londra.

Aventura la Londra s-a încheiat

Happy Channel

Cei doi actori recunoscuți în Turcia locuiesc de ceva timp în Londra. Cele mai recente zvonuri spun însă că au revenit în țara natală după ce au primit mai multe oferte de muncă.

Aventura la Londra s-a încheiat

Bergüzar Korel și Halit Ergenç au mărturisit în repetate interviuri că au decis să se mute în UK pentru educația copiilor lor. Potrivit unui jurnalist din Turcia, actorii principali din 1001 de nopți au decis să revină în Istanbul în 2024. Se spune că munca i-a obligat să facă acest pas. Sunt în continuare ceruți pentru mai multe proiecte TV.

View this post on Instagram

A post shared by Berguzar Korel (@berguzarkorel)

A fost actrița cea care a publicat o imagine cu un mesaj pe contul personal de instagram, acolo unde de cele mai multe ori a decis să rămână tăcută.

“Da, m-am întors și mă bucur de fiecare zi. Între muncă, prieteni, lucruri pe care le am de făcut, copii și casă, nu e timp pentru a împărtăși și cred că nici nu simt asta. Mi-a fost dor de tot și de toți atât de mult.”, a scris vedeta, arată ntv.com.tr. Aceasta are peste 2 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste o mie de fotografii și filmulețe.

Citește și:

Cele mai recente dintre acestea sunt realizate în călătoria vedetei la Paris. Bergüzar Korel a devenit mama a trei copii din căsnicia cu Halit Ergenç. Cei doi au rămas întotdeauna discreți în ceea ce privește familia lor, astfel că niciunul dintre micuți nu a fost postat pe rețelele sociale.

Fiul Ali a venit pe lume în 2010, Han a fost născut în 2020 și Leyla în 2021. Fiecare dintre ei continuă să aducă lumină și bucurie în viețile actorilor. Momentele speciale sunt trăite departe de ochii celor curioși.

Ali, fiul actriței Bergüzar Korel este mai înalt ca mama sa celebră

Cu toate că nu împărtășește poze clare cu copiii săi, actrița demonstrează cum trece timpul pentru ea. Astfel, fiul cel mare Ali a ajuns să fie mai înalt ca mama sa celebră. Născută pe 27 august 1982 în Istanbul, Bergüzar Korel a jucat în seriale cunoscute precum 1001 de nopți, Suleyman Magnificul sau Wounded Love între 2016 și 2018.

Citește și:

A câștigat premii în cadrul Golden Butterfly Awards mai mulți ani la rând. A fost astfel desemnată cea mai bună actriță și în 2007, dar și în 2013. S-a spus că ar fi rudă cu actorul Kerem Bursin din Dragostea plutește în aer.

“Noi l-am întâlnit pe Kerem așa: mama lui și sora mea sunt foarte bune prietene. La acel moment, Kerem abia începea să joace în America. Deci l-am cunoscut pe Kerem de atunci, dar nu suntem rude.”, a spus. A subliniat faptul că îl iubește pe Kerem Bursin.

“Este un actor foarte talentat și vizionar. Este un nume foarte important și a demonstrat acest lucru.”, a continuat vedeta. Are 1.81 cm înălțime și a ținut să nu renunțe la cariera de actriță în ciuda faptului că a devenit mămică de trei ori până în prezent.

În articolul

Aventura la Londra s-a încheiat. Bergüzar Korel și Halit Ergenç au revenit în Turcia

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp